ftma_akbyr Kızlar 32 haftalığım 2-3 gündür aşırı derecede mide yanması-agrısı var . Doktorum talcid önerdi ama şu an piyasa şurubu yokmuş . Benim gibi olanlar ne kullanıyorsunuz 😐
Btky ftma_akbyr Doktorunuza Rennie şurup yazdırabilirsiniz.. aynı durumu yaşıyorum ancak surupla geçiyor. Inşallah sizede faydası olur.. geçmiş olsun
neslihann7 ftma_akbyr talcid yerine rennie daha etkili olacaktır hap olarak da kullanabilirsin zaten çiğneme tableti hiç sorun olmaz canım
ozlemak42 Bende ayni durumdayım çok fazla aci tükettiğim için migdem yanıyor ilaç kullanmıyorum ama soda limon iciyorum biraz rahatlatiyor özellikle soda hrm faydalı hemde iyi geliyor migdeme
ftma_akbyr ozlemak42 dün sodayı denedim ama 1saat sonra tekrar başladı . Çok yanıyor sanki dünyaları yemişim gibi 😐
denizanasi1 35+1 ben yaklaşık 2 aydır çekiyorum bu mide yanmasını. Soğuk süt, soda, elma, salatalık, Rennie şurup, Gaviscon şurup hepsini denedim ama olmadı 😖 daha da arttı artık pes ettim zehir gibi çekiyorum. Doğurana kadar çekecem napiyim
Ladybird25 Benimde yanmalarım başladı dün sanki ağzımdan ateş 🔥 çıkacakmış gibi yanmam vardı ben bir kaşık gaviskon şurup içiyorum veya soğuk süt içiyorum rahatlatıyor beni denemeye değer deneyin isterseniz