momof3 Ey_ser Midenizi bulandırırsa bile kan ilacını kullanın.Doğuma kadar kan değerlerinizi yüksek tutmanız gerekiyor..Ben acı bir şekilde tecrübe ettim cünkü.
Pelin__1 Ey_ser soğuk sıkım keçiboynuzu özü. Şeker ilavesiz doğal olması lazım. Pekmez değil ama öz. Doktorum bana bunu önermişti. Zaten gebelikten önce de içerdim arada, şifa olsun diye
Hmsrqw Pekmez yükseltmezmiş soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi ya da karadut pekmezi ama soğuk sıkım olacak , başka tavsiye karaciğer yükseltiyor arkadaşın yazdığı gibi , çok süt içmek de kan değerini düşürmüş yani süt yerine bu süreçte yoğurt tercih et
MerveKaya38 Ey_ser sidefer kan ilacı çok iyi canım agizda eriyor miğde bulandirmiyor benimde migdem rahatsız tek bu kan ilacı iyi geliyor migdeyi rahatsız etmiyor bu arastir istersen
Ey_ser MerveKaya38 doktorumada söyledim hocam içemiyorum midemi çok bulandırıyor diye tamam bu bulandırmaz dedi yazdı ama bu da bulandırıyor nefret ettim kan ilacından ya
Livanur22 bende içmiştim düzelmedi sonra kanım 5e düştü kan verilcekti kızılayda kan bitmiş dendi alamadım iğne verdi doktor 1 tane kan iğnesi vuruldum o günden itibaren hergün et yedim vişne suyu içtim ve her sabah pekmez içtim sulandırıp( tahta kaşıkla karıştırdım) hergün kuru üzüm yedim 1 ay sonra kanım 13e yükseldi çok şükür denemenizi öneririm :)
Hmsrqw Benimde kanım 10.5 çıktı 🤨 ama kan ilacına rağmen düştü başlarda 13-14 falandı geçen ay 11.2 çıktı bu ay 10.5 . Doktorum kan ilacını kullanmaya devam et dedi başka bişey demedi e içiyodum zaten çok düzenli bir şekilde içmemezlik yapmadım 🤨
momof3 Pelin__1 Canım hamileler var çok fazla böyle kötü tecrübeleri anlatmak istemiyorum ama Plasenta Akreata oldu doğum esnasında.Kan değerlerim yüksek olduğu için şanslıydım sadece bu kadarını söyleyeyim 🙂
MerveKaya38 Ey_ser aslında dediğim ağızda eriyor üstüne mandalina yiyorum migdem bulanmiyor yoksa benim.migdemde hassas bu iyi geldi .🤗
momof3 Ey_ser Henüz doğum yapmamış bir bayansınız ben kötü tecrübeleri anlatıp korkutmayı sevmiyorum anlatmayacağım 🙂 Ama size tavsiyem kullanın,ve kan değerlerinizi mümkün olduğu kadar yüksek tutun.Gerisi sizin bileceğiniz iş