ecemmp- Merhaba kizlar biz 20. Haftamizdayiz 2 gundur pit pit vurma hissediyordum ama bugun hic hissetmedim bu normal mi yani boyle hissetmemem ne yaparsam hissederim soluma yatiyorum yok elimle seviyorum yok cok tedirgin oldum
Limonumm ecemmp- ben yüzüstü uzanınca hareketini ilk gebelikse normal diyorlar bende 2haftsdr hissediyorum
suscarparimm ecemmp- normal canım 26. Haftaya girdim hala düzensiz hissediyorum doktor 30. Haftaya kadar düzensiz olması normal dedi
Limonumm ecemmp- 19 haftada yüzüstü uzanınca hisettim 20.haftaya kadar 3 4 defa hissettim şimdi hergün yemek yedik ten sonra 2 3 kez pit pit hissediyorum 21+2 haftaligiz
Pelin__1 ecemmp- Ben 18+5 im hissetmedim daha abimin kadın doğum doktoru arkadaşı var onu aradım😂 20.haftadan sonra hissedersin ama 28.haftaya kadar düzensiz olur kafana takma çünkü parasempatik sinir sistemi 28.haftada oluşuyor dedi😊 Rahat olun çok normalmiş
ecemmp- Pelin__1 ya cok tesekkur ederim bende tam 20. haftamda hissetdim 2 gundur sabah aksam pit pit vuruyordu ama bugun hic hissetmedim cok sagolun icim rahatladi insallah bizde kipir kipir oldugu gunleri goruruz 😊
Nuray23 ecemmp- yani bazen cikolata yesenizde sola yatsaniz da hareket hissedilmiyor 😁 hic beklenmedik bi zamanda hissediveriyosunuz😊 sabret canim biraz daha korkma icin rahat etsin