M1992 Merhaba arkadaşlar ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarımı bugün aldım fakat sonuç pek de iyi değil doktor sınırdasın dedi 266 kadında 1 inde görülebiliyormuş down sendromu amniyo sentez sıvısı aldırmak da istemiyorum ayrıntılı ultrasona girecem 1 hafta sonra bakalım ne çıkacak moralim sıfır
Dilekcnkn M1992 inşallah bir sorun olmaz ama bu ikili teste herkese neredeyse böyle diyorlar benim eltimin psikolojisi bozuldu hiç birşeyde yoktu ben yaptırmadım doktor aldırmayacaksan gerek yok dedi sende bozma moralini inşallah detaylıda bir sorun çıkmaz
Nesli_bilmem M1992 amniyosentez dışında nift test araştırıp bakabilirsiniz , bide ikili veya diğer testlerin kesin sonuçları yok içinizi ferah tutun ..
M1992 Dilekcnkn Doktor sınır da olduğumu söyle gerçi ne yüksek nede ortada bakalım detaylı usg ye gireceğim
Schiaparelli M1992 amniypsentez gerek yok ilk fetal DNA testi de yaptırabilirsiniz. Doktor söylemiştir onu da
Mmoommlife M1992 Merhaba benimde riskli gekmıstı nifty yaptırdk inkanınız varsa direkt nifty yaptırın derim . Bu tarama testlerının yanılma payı cok oluyır lütfen uzmeyın kendınızı ve bebeğinizi .sağlıkla alalım yavrularımızı🤲🏻
M1992 Mmoommlife malesef o test biraz tuzlu yaptırma imkanım yok detaylı usg ye gireceğim ikili tarama usg sonucumda ense kalınlığı normal çıkmıştı ama neden kan sonucunda böyle oldu anlamadım
Esraanil Benimde bugün çıktı 268 de 1 benim de çok canım sıkkın. Bu kombine mi biyokimyamsal mı sizin
M1992 Esraanil pek Anlamam onlardan ilk gebeliğimde böyle birşeyle karşılaşmadım o yüzden çok şaşırdım
WmonallissA M1992 evet daha gençmiş, ben 35 yaşındayım benimde 246/1 çıkmıştı, nifty testi yaptırdık, Allah’a şükür temiz geldi, sizde de bir şey yoktur gibime geliyor, bu testler biraz yanıltıcı sonuçlar verebiliyor çünkü
Esraanil Ben de yarın perinatolog a görüneceğim bakalım hayırlısı olsun sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
WmonallissA M1992 0,84 çıkmıştı, benim kanda ve burunda sorun yoktu, ikili test düşük riskliydi ama bebeğin midesi biraz küçük olunca doktorumuz istedi nifty testini
Kimbilir38 Bende 28 yasindayim benimde 2li testim riskli cikti 4lu taramam iyi cikti bilmiyorum rabbime sigindim kafamdanda hic cikmiyo cok zor bnmde pskolijim bozuldu allahim saglikla almak nasip etsin kucagimiza insallh kizlar 🙏
Esraanil Benim de yaşım 29 ense 0.99 çıkmış biyokimyasal sınırda i. kombine 1638 de 1 . Yarın perinataloga görüneceğim bakalım hakkımızda hayırlısı