Serpilbb Ayum21 ben haftaya 17 olucam henüz öğrenemedim haftaya öğrenmeyi bekliyorum artık. Devlete gidiyorum devlette net belli olmadan söylemiyorlar ama özelde 12 den sonra benzetse bile söylüyor
Linam6868 Ayum21 11. Haftada tahmin etti (kız) 17 de (erkek) kesinleşti ilk hamileliğim dd 16. Haftada öğrenmiştim 🙂
iremgun Ayum21 tamamen bebeğin duruşuna göre vs değişiyor bana kızım olacağı net 13 te söylendi. Oğlumu da net 15te söyledi. İnşallah sağlıkla gelirler🍀🤲
Ayum21 Aysenuray erkekse tahmini olarak mi cinsiyet söylüyorlar yoksa kesin erkek mi diyolar ve kız da bu süre biraz daha uzuyor değil mi
Aysenuray Ayum21 erkek te genelde daha cabuk öğreniyolar kızlar biraz nazlı oldugu için 14 te anca belli ediyolar
Ddmbcglu Ayum21 o belli olmuyor ya kızda veya erkekte erken oluyor diye benim 12.de kız dediler 15.tede kız dediler 21 oldu hala öyle çok şükür değişiklik olmadı
Ayum21 Serpilbb anladım inşallah Allah hakkınızda hayırlısını verir eli ayağı sağlam sağlıklı bir evladınız olur ve en önemlisi VATAN MİLLETTE AİLESİNE hayırlı bir evlat olur
Ayum21 Aysenuray hım anladım hayırlısı olsun ya eli ayağı sağlam olsun ne olursa olsun .. bir de vatanına milletine hayırlı evlat olsun yeter kız erkek farketmez
Gulsumm32 Bnde özele gidiyorum 13.haftada erkeğe benziyor demişti 17.haftada kontrole gitmiştim kesin belli oldu oğlum olcak inşallah allahizin verirse
Ayum21 Gulsumm32 inşallah hayırlısı ile sağlıkla alırsın kucağına Allah analı babalı büyütsün .. vatana millete hayırlı bir evlat olsun
Gulsumm32 Ayum21 çok teşekkür ederim inşallah 5 yil sonra oldu tedavi süreci felan zordu rabbim sonunda nasip etti allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayum21 Gulsumm32 bende 2 senedir evliyim 20 yaşındayım şuan 18 yaşında evledim eşimin askerligi var yaşımız küçük diye erteledik eşim de 21 yaşında askerden geleli 2.5 ay oldu işte gelince istedik Allah’ım nasip etti çok şükür şuan 1 aylık hamileyim
Gulsumm32 Ayum21 çok şükür cnm bnde 17 yaşımda evlendim biz başından beri istiyorduk ta demekki doğru vakit zaman böyleymiş rabbim 5 yil sonra nasip etti tedavisiz doktora felan gitmeden oldu