Yusuf__eren Merhabalar hanımlar çatlama iğneden kaç gün sonra hamile testi yapılır bilgisi olan varmı 😊
Asya_aa Yusuf__eren bende burda bekleyim ne zaman çatlatma iğnesi oldunuz bildiğim kadarıyla 14 gün sonra iğnenin etkisi geçermiş orda cikabilirmis
Yusuf__eren zynn35 4 günden sonrda yapmaya hiç cesaretim yok cnm ya geçen ay okdr umutlnmstmki var diye diye kaç tane test yaptım olmdi ama bu ay klmon ve çatlama iğnesii oldu 😊 dua et inş olur cnm
Yusuf__eren Asya_aa bende hiç ağrı olmadi canim ya bilmiyorum benim pek umudum yok gibi 😔 inş olurda sen vurunali 4 günmü oldu cnm
zynn35 Yusuf__eren umut her daim vardır dualarım isteyen herkese benim bu 2.iğnem ilkinde tutmadı 2. Çok şükür yine olmadı kesin dediğim anda oldu hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻🥰
Yusuf__eren Asya_aa bende klomen kullndm canm sonra çatlama iğnesi ikimiz için de hayırlısi olsun hamile olursan yaz cnm hiç yokmu bebeğin
zynn35 Yusuf__eren aynen canım 14. Gün yaptım ilk iğnemde 10. gün yapmıştım negatif çıkmıştı iğnenin etkisi bile yoktu 2.de bekledim 14 de kadar zaten 13 14 15 günlerde yapın diyorlar