Ylzozprn HappyMom uyarı için teşekkürler bundan sonra yazma gereği duymaz herhalde arkadaş.sayfasına baktım çoğu postta insanları bozma eylemine girmiş kendince bebek kilosu gebe kilosu hakkında gereksiz eleştiriler yapıyor gerek yok yani bu tür yorumlara uyarınızı dikkate alırsa iyi olur
derinsart Ylzozprn 33den sonra çağrımaya başladı 35 de gittim 37inci haftanin icinde tekrar cagırdı sora haftada bir dedi
zynp55 30 un içindeyim ben de 12 kilodayımmm, artık bugün pimi çekip diyetisyene gittim durumlar vahimmm 😂
zynp55 Ylzozprn bugün diyetisyenin bana söylediği, tam anlamıyla doymadığımız ve düzensiz beslendiğimizden ötürü vücut o abur cubur u istiyor; programa uyarak -az ve sık- beslenme sonunda ataklar geçecektir dedi.. bakalım 10 güne kalmaz editleyeceğim ☺️☺️
Seyda2434 Busra030409 dikkat ettınız mı yedıklerınıze ya ben kilolu hamıle kaldım doktor en fazla 6 10 kılo arası alabilirsin dedı
Busra030409 Seyda2434 etmedim 52 kiloyla hamile kaldım 67 oldum. Hiç bulantım olmadı iştahım hep açıktı. Doğumdan sonra veririz inşallah bu kiloları 😇
zorlusays Ylzozprn Benim de 32 hafta 14 kg ilk aylarda cok hızlı aldım ama son 8 haftada 3 kilo tek aldım bakalımm
ikiponcik_annesi Tam 30 haftalık oldum en son +9 kiloydu ama 10 da olmuş olabilir tartıyla aramız bozuk bu aralar 😂😂
zeynepbalci Ylzozprn ben 31 haftalık oldum tıkandım 59da kilo almamak normal mi yaa 9 kilo almış oluyorum şu ana kadar ama bi aydır nerdeyse aynı🙄