Znrr Merhaba kızlar bizde 13 haftalığız. Neler yapıyorsunuz bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi? Mide bulantılarınız devam ediyor mu, ağrılarınız oluyor mu????
Rana-10 Znrr 12+1 olduk daha 2 haftadan fazla var kontrolümüze cinsiyeti çok merak ediyorum onun haricinde şuan için beni en çok zorlayan idrar yolu enfeksiyonum ağrı yapıyor ve gebelikten önce de vardı 4 gündür antibiyotik içmeye başladım da şimdilik durum hala aynı. Sizin cinsiyet belli mi 😊
metehaninannesiii Znrr 13+3 haftaligiz cinsiyetimiz %80 erkek dedi 1 ay sonra tekrar gidecem bas agrisi ve bulantılar hariç herşey güzel çok şükür 🧿❤
07vefa42 Znrr Merhaba! Bizde 13+4 olduk 🐣 benim de göğüs hassasiyetim dışında iyi gidiyor bulanti falan yok ama yemekler yerken zorlanıyorum hersey yiyemiyorum 🙄 cinseyetide taramada tahmin etti doktorumuz ama kesin olmamak kaydıyla 🥰😂
Znrr Rana-10 maalesef canım daha doktorumuz bir şey demedi cinsiyet için ama forumda bakıyorum 12 13 haftalıkken öğrenenler olmuş yarın kontrolüm var inşallah öğrenebiliriz
Znrr metehaninannesiii benimde baş ağrısı değilde bel ağrısı kötü yapıyor sağ bacağımın üstüne basamıyorum artık o kadar kötü oluyor
Gmsyusra Bizde 15+2 yiz. Bulantım sabahları oluyor ara sıra hala kusuyorum. Azıcık aç kalsam bir aydır yemek yememiş gibi hissediyorum 😅 cinsiyetimize 12. Haftada kız demişti fakat haftaya gittiğimizde netleşmiş olacak inşallah
Znrr Gmsyusra çok şükür şu zamana kadar hiç kusma yaşamadım ama kendim yemek yaparken kokuları midemi çok rahatsız ediyor açlıktan ölsemde bir lokma yiyemiyorum inşallah ilerleyen zamanlarda rahatlarız canım
Gmsyusra Znrr bende öyleydim kuzum yeni yeni geçti. Kendi evimden mutfağımdan lavabomdan bile tiksiniyordum. Bir ara maske takarak yemek yaptım o derece kötüydüm 😐
Znrr 07vefa42 bize doktorumuz bir tahminde bile bulunmuyor belki vardırda tahmini bize söylemek istemiyor galiba 😂😂 inşallah yarın öğrenebiliriz
deryakircicek Slm bizde 13+6 olduk bugün cinsiyetinizi dün öğrendik kızımız olacak☺️😍 bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor beni en çok etkileyen mide yanması ..