CerenSelvi Kızlarrrrr dün yatırmışlardı, şimdi artık doğumu başlatıyorlar. Rahim ağzının yumuşatılması için ilaç içtim. Daha sonra galiba suni verilecek. Ne kadar sürer dedim doktora ilk doğum 72 saate kadar varabilir. Süreçte göreceğiz dedi 😅😅😅 Allahım hem çok korkuyorum hem de gülesim var 😅😅 bu ilacı alıp doğuö yapan var mı?
Erkekannesiiii CerenSelvi kaç haftaliksinz ve acilmaniz varmı? Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza 🙏
ayazefeveannesiii CerenSelvi bazen yumusatmayabiliyor canim bende bi faydasi olmamisti suni sanciya karar verilmisti bilinmez yani sende belki ise yarayabilir Allah kurtarsin bebegine kavustursun rabbim😊
CerenSelvi Erkekannesiiii allah rası olsun. 40 bitti hatta 40+5 diyorlar ultrasonda. Dün gece 2 cm vardı şu an bilmiyorum
Erkekannesiiii CerenSelvi 72 saat de biraz fazla gibi ya 🙄 sanciyi evde çekip öyle hastaneye gitmeyi neden dusunmediniz
CerenSelvi Erkekannesiiii sancım yok ki. Suyumuz da azalmış. Keşke her şey normal sürecinde ilerlese 😇
TubaUzar CerenSelvi merhaba canım kendini iti hissediyorsan yuru orda eğil kalk hızlı hızlı olsun inşallah 72 çökmüş 3 gün :)
CerenSelvi TubaUzar en geç diye söylediler o kadar sürmez bence 😅😅 yürüyorum ama o kadar uykusuzum ki
TubaUzar CerenSelvi uykusuz olmanda zor olur sana dinlen az bari 2 saat uyu kalk çünkü ıkınırken daha fazla yorulcaksin :)) sürmesin o kadar inşallah biran önce kurtul anali babali saglikli sihhatli buyut yavrunu