haticaakova yetergenisel bu çok nadiren çıkan bir sendromu diye biliyorum. Gelişmemiş rahim sendromu bu değil mi
gizemgg haticaakova evet doğru biliyorsunuz. Bu sendromu yaşayan arkadaşım var. Bu durumda sadece taşıyıcı anne edebilir veya evlat edilebilir.
gizemo421 gizemgg evet ben de taşıyıcı annelik prosedürü araştırıyorum. Burada bu tür bilgilerle paylaşmak olduğu için net bir şey bulamadım. Bir de Türkiyede yasak olduğunu biliyorum
gizemgg yetergenisel bence evlat edinmek daha mantıklıdır ama biraz daha fazla beklemek lazım. Gene de siz bilirsiniz. Avrupada birçok ülkede yasak olduğunu biliyorum. Yunanistanda yasak değil ama pahalı
yetergenisel gizemgg ben hasta değilim arkadaşım için araştırıyorum. Bence de evlat edinmek daha mantıklıdır ama genetik olarak kendi çocuğuna sahip olmak istiyor ve çocuğu taşımak ve doğurmak onun durumda imkansızdır.
gizemo421 yetergenisel ben başka sağlık nedenlerden dolayı hamile kalamıyorum ve bende kendi çocuğuma sahip olmak istiyorum ama bu tür prosedürleri çok pahalı. Arkadaşınızın parası varsa o başka bir durum ama Avrupada gerçekten inanılmaz pahalı
yetergenisel gizemo421 arkadaşım Ukraynaya gitmeye karar aldı ama gitmeden önce hangi analizler gerekli olduğunu ve prosedürün fiyatı ne kadar olduğu bilmek istiyor
gizemgg haticaakova evet biliyorum. Evlat edinmek daha mantıklı ama herkes kendi bebeğine sahip olmak ister