Masal_34 Merhabalar benim adetim 6 gün geçti ama kan testim 14 bu gün tırnak ucu kadar da pembe leke gördüm acaba hamile miyim yoksa adet mi oluyorum yardımcı olur musunuz lütfen 🙏
[silindi] Masal_34 benimde 6gun gecti dun geldi benimde aynisi okdu canim leke gibi 3 defa elimi surdugumde geldi daha da gelmedi
Dilekcnkn Masal_34 benim adetten önce 13dü canım 3 gün sonra yine yap bence düzenli artış olur haftayada kontrole gidersin keseyi görürsün inşallah ☺️
Hulyaaaa Masal_34 benimde çok oluyor cnm kasıklarım da rahimde batma dün gittim doktoruma normal yeslesiyor dedi kanama olursa skinti dedi ama tabi her ağrı bir değil bilemedim
Masal_34 birprensesvebirprensannesi umarım 🙏 sancım olunca korktum açıkçası belim ve kasıklarım ağrıyor
Masal_34 [silindi] çok güzel sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🙏😍 umarım benim de sağlıklı bir şekilde artar 🌸🌸
birprensesvebirprensannesi Masal_34 Hamilelik belirtisi canım işte. 3 ay kasık ağrısı çektim şiddetli şekilde korkma 🙏
Masal_34 birprensesvebirprensannesi inşAllaah çok teşekkür ederim içime su serptiniz çok korkmuştum kimyasal gebelik diye 🙏 sağlıkla gelsin bebeklerimiz rabbim bizlere bağışlasın benim değer de katlanarak artsın inşAllaah 🥰🌹
Masal_34 Dilekcnkn benim bu gün 6. Günüm aslında baya geçti adetin üzerinden dün test yapınca 14 çıktı kimyasal olabilir demişti sağlık ocağındaki doktor şuan bekliyorum eğer kanamam olmazsa tekrar bir test daha yaparım 😢
birprensesvebirprensannesi Masal_34 Amin canım inşallah 🤲 Doktorlar keseyi görene kadar birşey demiyor hatta bana dış gebelik falan demişlerdi 🤭
Masal_34 birprensesvebirprensannesi evet kesin konuşamıyorlar haklı olarak ama keşke bu kadar sertte konuşmasalar
Dilekcnkn Masal_34 bence yine yap ben 13 de öğrendim öğrendim şubat 5′ti 10 da hastahaneye gittim 333 olmuştu 3 gün sonra yine yaptım zaten bebeğide gördük en son yaptığımda inşallah sende görürsün