Boncugummmm Bgün fark ettim vajinal bölgede üst kısımda minik bir parça vardı sigil falan deil o kısıma kara kan oturmuş gbi olmuş randewu aldm doktra ama dha var gününe içim rahat deıl böyle olan var mı kimseye diyemedim
Boncugummmm Minikasya dogru olur mu ki öyle canm acır gbı üst kısımda hasas kısım da hiç başıma böyle birsey gelmemişdi
Boncugummmm Nurcihn yok canm damar deil üst kısımda hasas kısım da küçük br parça kara kan oturmuş ilk defa byle bişey oldu
Minikasya Boncugummmm Ama bilmediğin için böyle yorum yapıyorsun. Karamerhem yazıp internetten okurmusun lütfen. Ağrı yapan bişey değil. Ben kullandım bi kaç kez
Denizyildizii Boncugummmm bence her önerilen kremi cildinize sürmeyin. Doktorunuza danışın o size uygun olanı verir zaten.
Selinda Boncugummmm benim vücudumda alerji çıktı doktoruma gittim hemen o da dudak kenarında ve genital bölgede olursa korkarız bebeğe zarar verebilir diye dedi onun dışındakilerden korkma dedi. Bence beklemeden gidin
senemmm123 Boncugummmm çok geçmiş olsun. varis yada et beni olabilir. muayene olmadan hiçbişey uygulamayın. bilmeden zarar vermiş olmayın.