incirannesi21 Kızlar ben 11 haftalık hamileyim doktor gund3 1 tene iç d3nisti ama ben sade olanı içemiyorum meyveli içiyorum benim gini olan var mi ve meyveli olanda aynı işlevi görüyor mu sade şimdiden teşekküreler
archmom incirannesi21 canım bende sade soda içemiyorum . Ama meyveli olanlar şeker ilaveli onların yerine sade soda alıp içine mandalina limon filan atıp içiyorum 😣
Dilara0638 incirannesi21 doktor kaçıncı haftadan itibaren hergün içmenizi önerdi acaba ? Bildiğim kadarıyla Meyveli olanlarda çok fazla miktarda şeker bulunduğu için normal zamanda bile içilmesini tavsiye etmiyorlar gebeliktede pek faydalı olacağını sanmıyorum bende sizin gibi sadesini içemiyorum meyveli olanlar güzel oluyor ama oda pek faydalı bişey olmadığı için tüketmiyorum.
gayeozlem88 incirannesi21 canım onlar pek doğal olmadığı için ve şeker takviyesi tatlandırıcı falan olduğu için zarar verebilir sen olabildiğince sade olanlardan içmeye çalış
kubra_karatekin incirannesi21 Canım sade madensuyu içmen gerekiyor mineralli su sonuçta diğerlerinde katkı var ayrıca her gün de içme miğdene zararı olur miğden çok yandığı zamanlar iç
gamzosgamzos Hayir canim meyveli olanı saglikli degil asiri seker iceriyor sadece olaninin icine limon sıkıp dene bende limonsuz icemiyordum
Gif Meyveli olanı tüketme yararından çok zararı var.Ben de her gün bir tane sade soda içiyorum içine yarın limon sıkıyorum.Sade içme alışkanlığı benim de yoktu mineral açısından limon sıkıp tüketiyorum sen de öyle dene bence😊
-ilk-gebelik Gif benim doktorum iç tarzı bir şey demedi yararlımıymış? Ben de pek sevmem ama dediğiniz gibi limon sıkıp içebilirşm
incirannesi21 archmom .kimonlu.deneycem artık ben randevu alamıyorum bir türlü gitseydim soracaktım ama sizlere de bir danışayım dedim saol cnm
incirannesi21 Dilara0638 5 . Haftada gitmiştim o zmn demisti bazen unutuyorum içmeyi ama içtiğinde de elim meyveli ona gidiyor artık icmeycrm limon sıkacağım çok saolun
Dilara0638 incirannesi21 sağlığınız için dikkat edin dediğiniz gibi limon sıkın evdeki meyvelerden içine koyup aromasını verebilirsiniz bende 6+0ımda içebilirsem içmeyi dönüşüyorum artık
-mercimekveannesi incirannesi21 aralarında en mineral olarak zengin olan soda “beypazarı” üzerine limon sıkıp içmeni tavsiye ederim ileri zaman magnezyum eksikliğinden bacak krampların olabilir o yüzden soda bunu giderir 🌸
incirannesi21 -mercimekveannesi açıkçası markaya bakmadım gittiğim market usa bakkalda direk meyveli ve sade aldım bi kaç koi aldım gidip gelmemek 8cn ama yine de unutuyorum onlar bitince ondan alacağım allahın izniyle
incirannesi21 archmom amin main ınslalah herşeyin başı sağlık rabbim bekleyenleri hayirla sonuclandrsin inşalalh isteyenlere de rabbim yaşayın bu duyguyuamin amin amin😇🥰
-mercimekveannesi incirannesi21 Miden bulanmadığı tiksinmediğin sürece iç faydasını muhakak göreceksin 🌸
Mlk8 incirannesi21 meyveli olanı içme dedi doktorum hem seker bakımından da zararlı sade icemiyorsan kendiniz içine limon sıkın ya da başka sevdiğiniz bir meyveyi sıkıp icin