Nur_grvn 33+5 günlük gebeyim. Bebeğimin hareketleri bugün çok ağır fazla hareketi yok. Tek tük hareketi var. Ama yaklaşık 1 saattir hissedemedim. Sizlerde de böyle olan var mı.
Esosun Nur_grvn iş yapıyorsan ondandır uzan dinlen bi bardak su iç hemen hareketlenir😊 uzun süre uzanmak da yine aynı etkiyi yapabiliryor kalkıp dolanıp su içip tekrar uzanın mutlaka bi hareket hissedersiniz
EEEEEEL Nur_grvn cnm sabahtan akşama kdr sdc birkaç hareket etse normal ama eğer akşam da ayni olsa hareketler sinirliysa bence Dr a git. Ben de 33 hastalığın geçen 3-4 gün ust işte bebeğimin hareketleri hep çok azdı. 2 gün önce Dr a gittim serum taktılar eve gönderdiler ve çok sayıda ki hareketleri normale döndü
rumeysa-96 Nur_grvn ben de 31 haftalık hamileyim 28-30 hafta arası hiç durmamıştı ama bu hafta biraz az insan endişeleniyor dobbler cihazım var allahtan hemen bakıyorum gümbür gümbür atıyor kalbi😅
Nur_grvn Esosun evet is yapıyorum ütü falan yaptım geldim dinledim bi kıpırdama oldu ama dün daha çok hareketliydi o yüzden korktum. 🙏
Esosun Nur_grvn yok canım bişey olmaz ama son aylarda dinlenmene de dikkat et ütüyü oturarak falan yapmayı dene 😊 ben öyle yapıyorum daha az ağrım oluyor ve bebeğin tekmelerini de hissediyorum 😊
Entes Yorgunluktandır, ben yorulunca normale göre daha az hareket ettiğini farkettim. İş yaparken dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum. Ütüyü kanepeye oturup yapıyorum.