sedefyrs1101 denizasya Evet, Danışmaya ücret ödediğiniz yere detaylı ultrason için randevu almıştım dersiniz, Doktora da detaylı ultrason yaptırcam dersiniz yardımcı olurlar 🤗
cey_ceyda sedefyrs1101 Haftaya perşembe gününe renkli ultrason çekimi için randevu aldım. Fiyat bilgisi vermediler siz nasıl öğrenmiştiniz acaba🙄 Neyle karşılaşacağımı bilmiyorm tedirgin oldum açıkcası.😄
sedefyrs1101 cey_ceyda Canım ben detaylı ultrason için gitmiştim randevu alırken normal muayene randevusu aldım oraya gittiğimde sıra alırken söyledim detaylı ultrason diye normal muayene ücreti verdim ekstra ücret istemediler ☺️
denizasya sedefyrs1101 ben bugün gittim ultrasondan bakti sıkıntı yokmuş ama perinatolojiyede gidebilirsiniz üniversitesiteye dedi sizede öyle dedi mi
sedefyrs1101 denizasya Evet dedi ben baktım sorun yok ama şehir hastanesindeki kendi doktorunuz da isteyebilir dedi
tugba9293 sedefyrs1101 peki detaylı kaç dk sürdü bir de size renkli resim verdi mi cd ya da flashla görüntü
sedefyrs1101 tugba9293 Yaklaşık Bi 15-20 dakika kadar sürdü canım renkli ultrason Cd falan hiçbişey vermedi