zynn35 Dmndmn 6+3 🥰 şimdilik iyiyiz kasıklarda bazen ağrı oluyor okadar yarın kalp atışını duyucaz inşallah 🙏🏻 Sizlerde durum nasıl 😍
Dilara0638 Dmndmn bizde 6+0 ız 🥰 bulantılarım çok fazla oluyor sürekli halsizlik bitkinlik yaşıyorum sizde öyle misiniz ?🤔
132025 Dmndmn bende 6+0ım biraz halsizlik ve mide bulantısı var bugün kesemizi gördük haftayada kalp atışlarını duyarım inşallah
Dmndmn zynn35 Sizin adınıza çok sevindim,inşallah 🥰 Benimde düne kadar hiç bir belirtim yoktu ama dün bi mide bulantısı başladı daha da geçmedi ne yazık ki 😔
Dmndmn Dilara0638 Bende öyleyim dün o kadar açım ki anlatamam ama hiç yemek yiyesim yok yemek düşününce midem bulanıyor değişik bi durum içine girdim 😔
zynn35 Dmndmn bi anda vuruyor sanırım allahım kolaylık sağlık versin bazen diyorum belirti yok endişelenmelimiyim acaba diye iki türlüde zor gerçekten
Dilara0638 Dmndmn aynen bende öyle bişey yiyemediğim içinde bitkinlik halsizlik yaşıyorum tansiyonum düşüyor gibi sürekli 😑
Dmndmn zynn35 Yatarken sanki hiç bir şey yok ama ayağa kalktıgımda hemen bulantı başlıyor ne yemek yemek istiyorum ne de yapmak gerçekten çok zormuş 😔
Dilara0638 zynn35 sağlıklı sıhhatli olsunda belirti olamaması daha iyi emin olun sürekli bulantı çekmek çok zorluyor insanı hiç iştah kalmıyor sürekli halsizlik sürekli yatma isteği oluyor
zynn35 Dilara0638 kesinlikle orası öyle sağlıklı olsunda biz çekelim elbet geçicek de işte çektiriyor biraz ne yazıkki
orkidehaniimm 6+4üz bebeğimle dün kalp atışını duyduk miniğimin çok şükür sizlere de nasip olsun🙏❤️ göğüs ve kasık ağrısından başka belirtim yok şimdilik çok şükür bulantı yaşamadım. Sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi inşallah kızlaarr🐣
[silindi] Dmndmn aynısı benim de başıma geldi ama ben zaten geç döllenme olduğunu tahmin ediyordum doktor da geç döllenme olmuş bu çok normal bi durum adet tarihini 10u iken 17sine çekelim dedi. Çektikten sonra da şimdi 3-4 gün büyük gözüküyor önceki gittiğim günlere göre hiç canınızı sıkmayın🌻🌻