Nilaylks Merhaba anneler bugün 50 grlık şeker yüklemesi yaptırdım sınır 140 benim şekerim 156 çıktı doktorum 100 grlık şeker yapmayı önermiş yaptıran oldu mu böyle kesin şekeri çıkan var mı yaptırıcam artık ama merak ettim açıkçası
Esosun Nilaylks 50 de 100 de yaptırdım 50 de şekerim 160 falan çıktı 2. De değerlerimin hepsi açlık hariç yüksek çıktı diyet ve insülin alıyorum hiçbir belirti yokken şekerim çıktı dikkat edin derim😊 sağlıklı günler
minnakveben Nilaylks bende de cıktı 2hafta diyet uygulucam sonea 100glık yapılcak insallah normale döner diye dua ediyorum insallah seninkide normale döner
kelebekannesi01 Nilaylks benimde aynı 50g yükleme sonrası 156 çıkmıştı ama doktorum sadece diyet önerdi tekrar bi yükleme istemedi insülin de vermedi
Eceee7 Nilaylks 75.mg lik yapıldı seker.cikti 1 ayi geçti diyetteyim aclik 80 90.larda tokluk 90 100 lrde bebegimizde haftasında bende.cok hızlı.kilo.almistim simdi yavaşladı.hemen insülin demisti dahiliye doktoru ben biraz diyet denesek düşmezse demistim iyi ki öyle yapmışım 5.hafta oldu gittikçe de düşüyor
Mrv24 Benim de öyle çıktı canım sınırdaydi. İkincisini bir hafta sonra yaptı malesef şekerim çıktı. Diyet insülin yuvarlanıp gidiyoruz. İnşallah sende çıkmaz
Nilaylks Mrv24 teşekkür ederim bende yaptırayım o zaman hızla kilo aldım bebekte iki hafta önde korkuyorum açıkçası size de geçmiş olsun
Mrv24 Kayasbht 10 gün diyet yaptım sıkıca dusmeyince özellikle sabahları insülin verdi. Şimdi baya toparladım nadir yükselme oluyor tabi çok dikkat ediyorum
Nilaylks kelebekannesi01 bana yükleme dediler ama bebeğimin kilosu haftası önde 27. Haftadayım 14 kilo aldım sanırım biraz da o yüzden dediler garanti olsun diye size de geçmiş olsun
Nilaylks Eceee7 teşekkür ederim bende Pazartesi 100 ml şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak size de geçmiş olsun 🙏🏻