Busbus58 gece insan daha bi panik oluyo ya hele birde insanin kendi arabasi olmayinca birde bir sorum olacakti kizlar .normal dogurunca hemeb sut gelirmi ? Acaba ?
Selmanseda_ 🥰 benimde Kolay gecer umarim Rabbim her gebeye rahat dogum nasip etsin
17ekiiimmmm suyun evde gelmemesi daha iyi dimi insan cok panik olur bende dusunuyorum evde partdiye gelse elim ayagim birbirine giricek
Zeynep_ayaz cogu kadin kendi eve donup doktordan sanciyi evde cekmek istiyor ama. Ben korkarim oyle yapmaya cunki açilma bi qarip bisey 5 6 saat sanci cekersin acilma olmaz ama aniden yarim saat icinde tam acilma bile ola bilir sonucta bunu hem hastanede acilmaya bakiyorlar ebde ben nasil bilirim ki acilma ne kadar oldumu veya acilma varmi
mrsbiyolog benimde anneme demisler bu gun sancin geldi geldi gelmedi suni vericek artik bekleyemeyiz diye annemde Dua etmis Allaha o gece yalvar yakar. Sancisi gelsin diye.birde bakmis sancisi geldi oyle hastaneye gidip dogurmus kendi sancisiyla
Tugceery canin sag olsun♥️
Mlk12 Tesekkur ederim kizlar.
Çok garip ya cogu kiside gece basliyor sanci su gelme filan hikmetinden sual olunmaz. Acaba bende demi oyle olur 32 haftamdayim ve heycan var acaba ilk sancimi gelicek yoksa nisanmi yoksa suyum mu patlitcak cok meraj ediyorum. Saglikla gelsinde nqsil gelirse basim ustune
Beyzan Amin Amn Kardesim Tesekkur ederim
Cidemkisa 🥰 tesekkur ederim kizlar normal dogurunca hemen sut geliyomu ?