Mandalina91 1 hafta sonra 7.ayımıza giriyoruz. Çok şükür sağlığımız yerinde. Ama göbeğim çok fazla çıktı gibi hissediyorum. 6,5 kilo aldım, muhtemelen bebek değil 🤦🏻♀️ Daha 3 ay var endişelenmeye başladım en çok kilolar son ayda alınıyor birde
Sermec27 Mandalina91 cok normal bence 7 ay az değil ben de 25 haftalık hamıleyım 6 kıloya yakın aldım ama su an mecbur diyetteyim 5 bucuk kıloyu 21 haftaya kadar aldım 4 haftada yarım kılo ya yakın aldım sanırım su fazlalıgı cıktı da bende her ihtimale karsı diyet yapıyorum su an ama cok cok anormal bir kılo almamışsınız 🥰
Mandalina91 Sermec27 bende de su fazlalığı çıktı 22.hafta detaylıda. Doktor tatlı, meyve suyu, hamurişi tüketme dedi( ben bayağı yemiştim) Sizin de dediğiniz gibi 3 haftadır dikkat etmeye başladım.
Sermec27 Mandalina91 aynen benim de 22 haftada cıktı su fazlalıgı 3 haftadır dikkat ediyorum inşallah düzelmiştir 27 de şeker yüklemesi yapılacak inşallah sekerim de cıkmaz Allahın izniyle 🤲
Mandalina91 Sermec27 evet bizde 🥰 Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏 Kilo alınırda verilir de tabi böyle diyip salmadan da kendimizi hem bebişler hem anneler mutlu olsunlar
Sermec27 Mandalina91 aynen ben aslında kıloya takılan biri değilim ama su fazlalıgı cıkınca mecbur diyete başladım yoksa kılo bana yakışıyor napalım evlatlarımız iyi olsun da buna da dayanırız valla hep acım ama yapacak bir şey yok 🥰