Ayse2011 Aycakalender bende zayıf olsun diye dua ediyorum kilo iyi birşey degil . Kızım 37 haftalık dogmuştu 3.500 gr suan 10 yaşında 40 kilo 😒 iyi bişey degil. Ama inş oglum zayıf olur diyorum 18+5 deyiz 17. Haftada255 gr bence fazla bile geldi bana önden gidiyor allah önce saglık versin bebeklerimize ama inanın kilo hiç iç açıcı bişey degil.
Sancar Attent saglıkla kucagına alırsın ınsallah. Benm bebegımın gelısımı 3 hafta onde. Sen 2 haftada 700 gr alabılme ıhtımalı vs var dıyınce panık oldum. Dogumuma 3 hafta var. 🤔
Minitontik Minikasya bu kilo postları yüzünden o kadar üzüldüğm zamanlar oldu ki. 38 haftalık hamileyim bebeğim çok zayıf ve muhtemelen küvöze girecek haftaya doğum yapayacağım. Bunlar hala kilo yarıştırsın. Gerçekten ben ve benim gibi bebeği zayıf olan anneler bıktı artık. İnsaf diyorum..
Minikasya Minitontik Canım buraya yazdık daha güncel konulara bakmadan, aynı konudan 3 yeni post açılmış. Mevzu yine aynı. İnsanımızdaki bu bencillik, cahillik olduğu sürece daha çok görücez bu kıyasları ve üzülen anneleri
Sancar Minitontik kuvese gırmesı bebegın zayıf yada kılolu olmasıyla alakalı degılkı. Uzmeyın kendınızı kılolu oluncada kuvese gıren cok bebek var. Kılo hıc bı zaman saglıklı bı bebek anlamına gelmıor. Eger onu dusunerek bu postları acıolarsa yanılıorlar.
Minitontik happypregnant29 ben okudukça kahroluyorum. Bu kilo meselesi yüzünden haftaya mecburi sezaryen olacağım. Artık sinir oluyorum. Doktorları iyi desede illa gelip burda kıyas yapacaklr . Kilo yarıştıracaklar. Allah akıl versin. Birazda vicdan versin anneleri üzüp durmasınlar
happypregnant29 Minitontik anlamazlar hala devam ediyorlar. Sonra istediğimiz postu açarız eğer yasak olsa admin siler bla bla bla ..
Sancar Minikasya ilk bebeğim 2,650 dogdu kuvese gırdı. Suan 34+4 um 3 kılo ve kılolu oldugu ıcın bu sefer erken dogum dedı 36 da. Yıne kuvese gırme ıhtımalı yuksek. Kılolu bebek saglıklı bebek dıe bırsey ıdda edenler kesınlıkle yanılıorlar
Minikasya Sancar Çevre baskısı varmış üzerlerinde. Hep onlar yüzünden oluyormuş falan filan. Çevre ne der diye yaşıyorlar. Allah akıl fikir versin vallahi. Önce sağlık. Sen küvez derdindesin mesela onlar kilosu az derdinde. Allah’ın gücüne gider diye düşünen yok. Çok geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum
Sancar Minikasya ve ben doktorumdan ılk bebegımde zayıf oldugu ıcın hıc kotu yorum yaptıgını hıc duymamıstım. Aksıne kılolu bebegımde sureklı tedırgın kadın. Kılo iy bısı degıl bu mu anladım
Minikasya happypregnant29 Malesefki. Ama bu admin değil biraz vicdan, düşünce olayı değilmi. İnsanlar düşünmezse admin ne yapsın. Açmayın yasak diyecek hali yok
happypregnant29 Minikasya canım boşuna uğraşıyorsun alay eder gibi beğeniyorlar yorumu konuşmaya devam ediyorlar
Minikasya happypregnant29 Ne yapayım ya. Belki anlarlar diyorum. Bitmiyorlarda. En iyisi görmemek galiba🤦♀️ valla bizede yazık