Minnakbiri26 Günaydın kızlar 🥰🥰 12+5 de bu ultrason çekildi doktor 30 dk baktı ama göremedi cinsiyeti eşim video çekmiş anlık bu fotoyu yakaladım sizce pipi mi kordon bağımı o anlayanlar yazabilir mi 🙈🙈💕 @Gulsen4224 @Sermec27 @eymenMomy_
momlove1 Minnakbiri26 😀😀😀 hahah bizde kordonu görünce pipi sanmıstıkta o kdr büyük olmaz heralde diye düşünmüştük sonradan 😂😂
Sermec27 Minnakbiri26 erkek gibi geldi bana kemik yapısı ve kafa yapısı ama görünen bacak değil mi ya ben ne pipiye benzettim ne de kordona 🥰
Minnakbiri26 momlove1 bizde öyle düşündük bacağın yarısı kadar pipi olmaz herhalde diye 🙈 hayırlısı olsun ne yapalım 🥰
Minnakbiri26 Gulsen4224 yaaa daha önce ki ultrasonlara kız demiştiniz 🙈🙈 sağlıklı olsun da erkeği kabullenmeye başlamam gerek 🙈🙈
Minnakbiri26 Sermec27 anlık yakaladım bende tam bilmiyorum burada herkes kız demişti ultrasonlarına her ultrasonda başka çıkıyor 🥰
Halitesra Minnakbiri26 cinsiyetini bilemem ama benim ki de erkek bukadar büyük gozukmez ben defalarca cocugumun kini ultrasyonda gordugum icin
BirVeraAnnesi35 Minnakbiri26 doktor da görmüştür canım bunu muhtemelen o bişey demediyse şimdi ne desek yalan olur🥰
Minnakbiri26 BirVeraAnnesi35 suan çok küçük göremiyorum bi tahmin yaparım dedi erkek olabilir dedi ama emin değilim yanılma payı var sakın kıyafet alma değişebilir dedi öyle diyince bizde kafa karışıklığı oldu 😊