Baobap suscarparimm üzülmeyin yaaa bende beyazım😂 çatlamadım. Bol su için, vücudunuzu bolca nemlendirin.
Cansel54 İlk hamileliğimdede lierac kullandım ikinci hamileliğimdede lierac kullanıyorum ben memnunum 20 kilo aldım aşırı çatlağım olması gerekiyordu diye düşünüyorum ama öyle aşırı olmadı bakalım bunda ne olacak 🧸💙
Umi21 suscarparimm ben Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağını karıştırıp kullanıyorum 25.haftamdayim henüz bir çatlak yok umarım olmaz
GLshkrasln Umi21 h.cevizi yağı saç bakımında saçı gurlestirip uzatiyorsa surdugumuz bölgede de mantık olarak tüylenme yapar diye ben cesaret edemedim sizde yaptı mı öyle bir şey?
ug_fa-3diplomalianne suscarparimm internet siteleri var instagram sayfaları var ayrıca trendyoldan da sipariş verebilirsiniz çok azıcık bi parmak ucuyla almak bile yetiyor o yüzden uzun süre kullansanda hemen bitmiyo 😊
T_M suscarparimm herkezin cildi farklıdır önemli olan karın bölgeni devamlı nemli tutman fazla özenmiyorum açıkçası sıvı vazalin kullanıyorum 30 kilo aldım ikiz gebeyim hiç çatlamadım ama cildim de yaglı ve esnek
T_M suscarparimm çogunlukla medikallerde bulabilirsin eczanede varmı bilemicem yıllardır kullanıyorum
GLshkrasln suscarparimm diyorum ya şuana kadar bı çatlağım olmadı olmamasinin mantığı sürekli nemli tutmak pahalı kremlera para vermeye hiç gerek yok bence bebe yagiyla beraber kullan ama bir gün birini birgün birini ben gece yatmadan sürüyorum bacak göğüs göbek. Ek olarak bı iki ay sonra da badem yağı kullanmaya başlarim
Umi21 GLshkrasln hayır bende olmadı aksine azalma oldu onunda hormonlardan kaynaklandığını düşünüyorum
Keremiko suscarparimm mustela ve lieracla basladim 32 ye kadar cok guzel geldinama sonra ic bacak ve kalcamda catlaklar olustu. Mustela palmers ikilisini kullanmaya devam ediyorum simdi buna ek olarak kendim hindistan cevizi yagi sari kantoron yagi tatli badem ve e vitamini karisimi yapip surmeye de basladim yeni catlaklarim olusmadi cok sukur. 37. Haftanin ortasina geldim insallah daha da artmaz bakalim.
Visne_Cicegi suscarparimm banyodan sonra pehlivan gibi bebe yagiyla yaglaniyoruz o cekince lierac jel mis. Hic catlagim olmadi cok sukur 36. Haftadayim sonradan catlarsa bilmiyorum tabi. Lierac cok pahali ama buyuk boyu bir hamilelik boyunca yetecek tavsiye ederim