Dilekcnkn Orhangazi ben 9 haftalığım su en fazla 1 lt çünkü midem bulanıyor sabah kahvaltımı güzel kahvaltı yapıyorum aslında önceden yiyemezdim şimdi yiyorum tabi annemin evinde kendi evimde yemek isteği gelmiyor 🤷♀️😂
metehaninannesiii Orhangazi olabildiğinde suyunu çok ic kuru yemiş ve meyve yemelerini ihmal etme çok ac kalmamaya çalış yumurta peynir süt yoğurt yemeyi dikkat et asitli ve abur cubur şeylerden çok sık yeme arada yiyebilirsin
Dilek0809 Orhangazi her şeyden en önemlisi suyu gerçekten bolca içmen. Tabi sağlıklı beslenmek de çok güzel olur ama bazen mide bulantısı olunca kuru ekmek bile yeniliyor valla ama su çok önemli
metehaninannesiii Dilekcnkn hahahhahah aynrn bende ya kendi evimde yemek istemiyorum ama annemin evinde herşey yemek istiyorum 😂😂😂😂
Dilekcnkn metehaninannesiii allahtan karşı karşıya evlerimiz yoksa varya eşim çoluk çocuk aç kalırız 😂😂
metehaninannesiii Dilekcnkn 😂😂😂 benimde saolsun annem gelir yapar gider bazen onlara gideriz esimle yada annesigile gideriz şeyi sorucam benim mutfak bana kokuyor gibi geliyor sana da öyle geliyor mu 😂😂
Dilekcnkn metehaninannesiii aynı vallahi allahım evimi görsen varya savaş alanı yani girmek dahi istemiyorum evi tuhaf kokuyor eşyalar üstüme üstüme geliyor 😂 eşim sağolsun tamam birşey istemiyorum ama yemek yap bana diyor arkadaşlarım annem gelip evimiz temizliyor bana kalsa çöplükte oturucam 😂
Dilekcnkn Orhangazi tabi ben 5 yıldır doğum kontrol hapı kullandım aralıkta bıraktım hemen hastahaneye gittim ve folik asit başladım ocak sonuda hamileydim yani yaklaşık 4 aydır kullanıyorum
Dilek0809 Orhangazi 20.haftamdayım folik asiti 12de bırakıp başka takviyelere geçtim onlarda da var folik asit
MucizeAnnesii Orhangazi canım su çok iç . Hiç aç kalma . Ama aç kalmayım diye de abartı yeme . Gerileyin tazesini ye yağlı şekerli karbonhidratlı şeylerden uzak dur