Edahmm Rabiahasan25 bu pazartesi benimde detaylı ultrasonum var hayat hastanesinde fatma hanıma ücretini bilmiyorum sevk etme sebebi ne
Minikannebsr umutunannesii ne kadar ödeme yaptınız doktorum banada orayı önerdi ve ne kadar önce randevu aldınız 2 haftamız var daha bizim
umutunannesii Minikannebsr 350, TL verdim 22 haftaliken girdim arayıp randevu alman lazım bu arada senin doktorun kim
Rabiahasan25 ogrencianne35 iste sebebini soyleme direk bni oraya sevk etti testlerim hepsi temiz ckti yarn gidicm ona gore kontrole gdcgim artk doktorlar dogru duzgn ilgilenmiyolr ble
ogrencianne35 Rabiahasan25 allah yardımcınız olsun teyzem yalova da yaşıyor ama o özel hastane de doğum yaptı
Minikannebsr umutunannesii doktorum senem akalın. Yok randevuyu ne kadar önce aldınız onu sormak istedim
Rabiahasan25 ogrencianne35 bnde yalovadayim ama devletteym Allahtan kayin pederim hastanede calisiyor oyle ilgileniyolrdi ama bu koronadan snra kmse dkkt etmiyo basindn saliyo bn sadece tahlil icin gdyrm devlete yksa ozelde kontrolüm
Hlmektly Rabiahasan25 bursa şehir hastanesinde yaptırdım Aliye balkan özmen randevu alıp gelebilirsin ücret ödemedim ve o kadar detaylı incelerini çok memnun kaldım