Ekinci-ada12 Ya her gittigimde ultrasyon fotoğrafını aliyorum ne neresi bir türlü çözemiyorum silik cikiyor kesik cukur yamuk tuhaf bugünde gittim yanağı delik gibi ben yavrum düzgün bir fotosunu alamadım bir türlü benim gibi olan var mi
Dilekcnkn Ekinci-ada12 doktorun ultrason cihazıyla alakalı benim 9 haftalık görsen sanki 5-6 aylık bebek gibi ayağı eli hep net yani
Neslihanbew Ekinci-ada12 ultrason cihazı işe alakalı bir durum daha iyi bir cihazı olan hastaneye giderseniz daha net bir fotoğraf alırsınız
metehaninannesiii Ekinci-ada12 moralini bozma derim ultrason cihazı iyi değildir ondan olmuş olabilir maddi durumun müsaitse bi özele git baktır derim en azından fotoğrafı olsun istiyorsun ya o bakımdan yada başka devlet hastanesine git
Ekinci-ada12 Dilekcnkn masallah kuzucuk iyi benimki 30 haftalik cok kötü keşke foto atmayi bilsem atsam
Ekinci-ada12 metehaninannesiii gittiğim özel hastane doktor cok ilgisiz sorduğum sorulara cbp bile vermiyor moralim cok bozuk
Esekoldurengunes Plasentanız nasıl konumlanmış bir bilginiz var mı acaba ? Benim plasenta bebeğin önünde konumlandığı için bizim de ultrason görüntüsü bulanık çıkıyor, çok net bir görüntü alamıyoruz. Belki sizinki de öyledir.
Gzd_ Ekinci-ada12 Gamzesi olabilir benim de kızımın çenesi çukur gibiydi kapanmamış gözüküyordu doğduğunda çene gamzesi vardı doktor önceden de söylemişti 🙂
Gulsah4 Ekinci-ada12 bizimkinde de yanağı hep delik çıkıyor ve onu uzun süre ağzı sanmıştık🤣 meger bambaşkaymış fotoğraf, doktor çözmemize yardım etti. Cihaz ile alakalı bir konu. Artık ne kadar çıkarsa o kadarla yetiniyoruz…