minikbaby06 Merhaba hanımlar 🌸 instagramdan bebek çikolatası alıp memnun kalanlar aldıkları sayfayı paylaşabilir mi ? Hacı Şerif hariç lütfen ☺️
Minikasya minikbaby06 Tasarım çikolata. Ayrıca güzel hediyelikte var kahve yanına magnet gibi baskılı kağıt üzerine. “Eğer bir gün gelirde, evinizi dağıtırsam 40 yılın hatırına bana kızmazsınız değil mi” 😁 bittim bu yazıya. Hediyeliklerdende yaptırdım.
Dilek-Can minikbaby06 çikolata deposu 100 adetine 112 tl ödedim kargo ücretiyle beraber teneke kutu da üstünde yazı yazıyor cikolata üzerine baskı yapıyorlar sarılı bütçenize göre karton kutu icindede gönderimleri var illa 100 adet almanız da gerekmiyor 🙂
Minikasya minikbaby06 Yok canım. Daha benim 7 haftam var. Serin yerde saklayın dedi. Yada dolapta. Zaten hemen bozulmuyor bu çikolatalar. Garanti veriyorlar. Benimkini değil ama sayfalarından sana attım video
Minikasya Dilek-Can 72 adet 95₺ 20 kahve + çikolata 80₺ 5 kahve + magnet 25₺ Kapıda ödeme 10₺ Toplam 210₺ bende böyle aldım. Yakınlarıma vericem magnetleri😁 çikolatayıda hastanede heöşire doktor. Artanıda eve gelenlere fiyat listesi böyle minikbaby06
Dilek-Can minikbaby06 hayır taze geldi zaten doğuma 2 hafta kala sipariş verdim kutuda kapalı güneş almayan bir yerde saklarsanız birşey olmazmiş ben giysi dolabımda sakladım
Sympktz Bebek çikolatası değil ama kurabiye ve pasta yapan memnun olduğum bir sayfa var 😊 Tatları da görüntüleride çok hoş güzel. Hediyelik olarak kurabiye düşünüyorum bende
aannepandaa minikbaby06 sekerci sokağın dan sipariş veericem önümüzde ki hafta. Taki ediyorum siyeleride var gayet güvenilir gözüküyor..