umran__ Merhaba hanımlar. Ben çok taze gebeyim🙈. Keseyi ve kalp atışını ne zaman gördünüz ve duydunuz. Hadi bana ve benim gibi çok çok yeni annelere yardımcı olun🙏🏻
metehaninannesiii umran__ ben 8.haftamda gitmiştim.hem keseyi hemde kalp atisini öğrendik 5.haftamda hamile olduğumu öğrendim ama doktora gitmek istemedim pandemiden dolayinl o yüzden 8.haftamda gidip hem kese hemde kalp atisini öğrendik
Beril55 umran__ bende 6 haftalığım daha geçen hafta keseyi gördük yarında kalp atışı icin gidecem insallah🤲🏻🌸
BTSG04 umran__ canım hayırlı olsun 🌸 ben 6. Haftamda sadece keseyi gördüm 8. Haftamda tekrar gittiğimde bebeği ve kalp atışını gördüm. Darısı sana inşallah 🤲🏼
Cnasze Haftada gebeliğimi öğrendim doktora gittiğimde kese görünüyordu kalp atışı için ise alttan ultrasonla baktı karından görünmedi
ikincimucizemmmm umran__ 5. Haftada keseyi 6. Haftada kalp atışını duymuştum çok şükür 13 haftalığım şimdi darısı sizlere inşallah
Burcuckmk umran__ keseyi 5. Haftada kalp atışını 7. Haftada duyduk suan 27+6 haftaliğiz allah herkewe nasip etsin