2626262782ayse Merhaba bayanlar dün doktora gittim 13 haftalık hamileyim bu test için internet okuduğum kadarıyla hem ultrason hem kan bakılıyor ben sadece kan verdim ve ultrasona bakılmadı sizce bu normal mi
Morvy 2626262782ayse normal muayene yaptiysa ense kalinliginada bakmistir bir sıkıntı görmediysede birşey söylememiştir ölçüleri icin
Emosss35 2626262782ayse Ben dün yaptirdim önce ultrasona gonderdi doktor sonucunu alip yanima gel dedi ultrason sonucunu goturdum sonrada kan vermeye yolladi ayrica araştırdığım kadariylada iki ölçümünde ayni gun yapilmasi gerekliymis
ikincimucizemmmm 2626262782ayse bende önce ultrasonla ölçüm yaptı ve aynı gün kan. Vermem gerektiğini söyledi
2626262782ayse metehaninannesiii canım yaptı ama normal baktı ense kalınlığı vs bakmadı burun bakmadı
Tospikkkkk Ultrasonda bakması gerekiyo çünkü ona göre gününü yazıyorlar adet tarihine göre yanılma olabiliyor önden yada arkadan gelebiliyor bebek bide ense kalınlığını falan ölçüyorlar ölçüm yapıyorlar yani
kubratopal35 2626262782ayse bakmıştır size söylememiştir kan vermeye giderken elinize bı kağıt veriyolar ya ona yaziyolar nazal kemik (burun kemiği) var mı yok mu ense ölçüsü falan