HayriyeAlperen Kizlar ikinci doğumun birinci doğuma nazaran daha kolay olduğunu duyuyorum, ikinci kez doğum yapan anneler doğru mu acaba ? 36 haftalığız ikinci hamileliğin ilkine göre daha tedirginim
Memetzeynep HayriyeAlperen bende ikinci doğumumu yapacam ilk başıma geleni bilmiyordum korku vardı bundada üst seviyede var 38+3 olduk bu arada
Cramel HayriyeAlperen 10 gün önce 2. Doğumumu yaptım. İlk doğumum çok kolaydı bu çok zor oldu. 37. Haftada suyum geldi ve rahim kendini hazırlamamış sancım da gelmedi suni sancı verdiler. 6 cm açıklıktan sonra dayanamayıp epidural yaptırdım. Onda bile doğururken çok acı çektim. Amacım seni korkutmak değil ama her doğum farklı oluyor onun için yazmak istedim. Birinci ikinci diye bakmamak lazımmış. Bana da hep ikinci daha kolay olur dediler ve kolay olacak diye epidural istemedim ve inanki çok acı çektim.
Cramel Sueda-123 özelde yaptım canım ben ilk doğumum çok kolay olunca ona güvenerek epidural istememiştim ama suni sancı beni mahvetti ve hıçkıra hıçkıra ağladım inanki. Ama çoğu kişinin kolay oluyor 2. Doğumu. İnşallah sizinde kolay olur.