ZeynepP62 Kızlar bugün çok hareketliydi bebeğim 28+5 olduk ve karnımın sağ altında pıt pıt sürekli atan birşey var gözle görülür şekilde anlamadım herhangi bi Ağrı yada kanama Yok ama göbek deliğimin altında Bebek sizce ne olabilir yaşayan var mı ?
NobleMom ZeynepP62 Bebeğin hıçkırıyor canım korkacak bişey yok ☺️ Ben 36. haftamın içindeyim. Günde en az 2 kere hıçkırır kızım ☺️ Hareketli olmasıda iyidir. Aksine hareketsizliği sizi düşündürmeli. Sağlıkla doğurun 🤗
elif0690 ZeynepP62 Bende 28+2 deyim canım yaklaşık 2haftadr bizom de öyle,hıçkırıyormuş😊Hareketlerini ben de asagıda hissediyorum bazen ama normal bir durummuş..
pnrylcn ZeynepP62 panik yapmana gerek yok canım ☺ Bebek hickirigi o ve bu saglikli oldugunun gostergesi. Anne karnin hickirik ritmik hareketle pit pit kucuk dokunuslar ile olur 2 3 4 dk surebilir ☺ Ben 30 haftalik hamileyim 26 haftalikken ilk bunu hissettim ve sonra doktoruma sordum doktorumda bana bu aciklamayi yapmisti☺
ZeynepP62 Zeynepnacar Gerçekten mi yani birşey olmaz mı çünkü ben ilaçlarımı çok aksattım ondanda korktum bir an çok aşşağıda afedersin böyle vajinamın üzerinde bile hissediyorum sanki böyle can çekiliyormuş gibi 😪
Zeynepnacar ZeynepP62 Allah esirgesin canım, sen ilaçlarını iç güzelce. Bebek nereye isterse oraya vuruyor. Bazen ayakları aşağıda oluyor bazen yukarı da, günlük sabah akşam hareketlerini kontrol et çok pimpirik yapma 🙈
ZeynepP62 NobleMom Evet bende şimdi ögrendim Tşkr ederim 🙏 Suan içim çok rahatladı 🤗 Sizde sağlıkla doğurun cümlemiz inşAllah 🤗
ZeynepP62 pnrylcn Tşkr ederim ilk anlam veremediğim için dedim birşeyler oluyor kesin eşimde evde yoktu aklıma burası geldi 6 7 dk sürdü yattım dinlendim hıçkırıktır diyince arkadaşlar geçti şükürler olsun Tşkr ederim 🎈🙈
Hanif ZeynepP62 canım bebeişin çok hareketli olması seni korkutmasın. Ne güzel işte anne ben burdayım diyor benim kızımda maşallah çok hareketlidir.