_gencanne ben şuan 13+3 haftaligim 12 haftalıkken öğrendim doktorum %80 erkek dedi 1 ay sonra kontrolüm var muayene ucreti 280 tl ben eşimden dolayı 200 tl muayene oluyorum doğum parası 7.000 demişlerdi değişti mi bilmiyorum ama ben yine eşimden dolayı 4.000 olucam sanırım yeri de eski devlet hastanesinin hemen karşısında tren garının karşısında doktorum dan aşırı derece memnunum herkese tavsiye ettim burdan da ettiklerim arkadaşlar oldj ve cok memnun kalmışlar doktorum çok iyi çok guler yüzlü sohbet ederek muayene ediyor sürekli bilgilendiriyor kullanmam gereken ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini anlatıyor telefon numaraidni verdi istediğim zaman arıyorum sorabiliyorum ve ayda bir çağırıyor sonuçları mesela telefondan arayıp bilgilendiriyor muayene girerken esimle birlikte giriyorum normalde pandemiden dolayi bazı hastaneler eşleri kabil etmiyormuş ama ben 4 sefer gittim 4 sefer de eşimde benimle birlikte girdi hatta ilk muayenemde ben tek girecektim eşimi de çağırdı sizde olun bebeğinizi görün diye ınstagram hesabı da var bakmak isterseniz eğer