-mercimekveannesi Benim ablam kahveyle turşu yiyordu sonra da çikolatanın üstüne limon sıkıyordu 😂 bende ekmek üstü labne peynir ve lahana Turşusu oluyor 😂😂 tuhaf karışım yiyecekler yiyor musunuz ?🥰
Esrambulut -mercimekveannesi bnde erik olmadığı için çileğin üzerine bol tuz ve bol limon sıkıp yiyorum harika oluyor deneyin🙊😄
Siibeell -mercimekveannesi elimde olsa cifle çamaşır suyunu karıştırıp yemek isterdim 😂 hamileyken aşırı güzel kokuyolar burnuma 😂 ha birde toz kokusu 😂
-mercimekveannesi Esrambulut canım daha hiç erik filan çekmiyor ama çekerse denerim tuzlu limonlu çilek 😂😂
-mercimekveannesi Siibeell koku yüzünden mide bulantılarım çoğalıyordu çamaşır suyu ve yağ sökücü kokusu tuhaf şekilde mide bulantımı bastırıyordu😂 ayrı bir yerleri var artık bende 😂😂
Esrambulut Siibeell erik alınıcak gibi değil 75gr 50₺ satılıyor🤦🏼♀️ Çağlayı instagramdan acardatcadogalurunler yazarsanız hem taze ilaçsız ve uggun fiyatlı ben hep ordan alıyorum burdakilerden çok farklı yiyince anlaşılıyor😍
Dilaraa06 Siibeell canım çağla artık marketlerde ve pazarlarda var haberin olsun canın cekiyosa alabilirsin, 20 tl çağlanın kilosu pazarda dün gördüm. Benim canım da erik istiyosa ama 3 adet erik 60 tl o kadar para veremem 😬🙈
Esrambulut -mercimekveannesi 12+0 olduk bizde sağlıcakla kavuşalım inşallah daha çok başındayız 3 cü bebişim🙈