duyguluanneee KubraAydin benim ağrım doğrundüzgğn hiç olmadı kanamam da 3-4 gün azar azar oldu kişiden kişiye değişir korkmayın
iremgun KubraAydin kişiden kişiye değişir bu durum. Yaklaşık 25 gün falan sürmüştü benim tamamen bitmesi.
mervis263 KubraAydin benim 2 3 gün falan sürdü kanama. Yoğunda degildi. Agrida ilk saatter coktu 2. Gun cok hafifti 3. Gune kalmamisti . Normal adet dongun kac gune bi denk geliyosa +15 ekle demisti doktor. Benim 28+15 ten 43 gün sonra adet olmustum
Aysenturnaaa KubraAydin benim sürmüştü kişiye göre değişkenlik gösterebilir bu durum benim kürtajım zor geçmişti kanamam zor durdu o sebeple farklı geçiyor olabilir
KubraAydin duyguluanneee benim ilk kürtaj olduğumdan günden beri yani bugün 4. Günüm ağrılarım var adet ağrılarının biraz daha fazlası kanamalarım da var fazla değil ama ağrılar geçmiyor 😢
KkubraOz Benim 17 gün kahverengi akıntı gibi az az geldi kanamam . 18. Gün adeti oldum . Ağrımda ilk iki gün adet sancısı gibi oldu
KkubraOz KubraAydin evet kuzum ben geç olurum demiştim ama erken oldum şükür. Adet rrtrşs doktorum kontrole çağırdı bi sıkıntı yok dedi
KubraAydin gamzosgamzos ağrılarım anesteziden uyandığımdan beri var ara sıra kesiliyor ama bi türlü tam geçmedi bugün 4. Günüm kanamalarım da az az var bazen küçük parçalar halinde oluyor
gamzosgamzos KubraAydin parcalar normal canım bendede bordoya yakin parcalar geliyordu agrida olabilir demisti doktorum ama cok şükür olmamisti ertesi gun gelen giden olacak diye kuzenimle evi kokten temizledik pazara markete ciktik hic kurtaj olmamis gibiydim
KubraAydin gamzosgamzos ne güzel ya benim öyle değil ilk gün zaten uyuyamadım yürüyemiyordum bile 3. Gün yine aynı şekilde sanırım bünyeyle alakalı 🥺
gamzosgamzos KubraAydin aynen canim kesinlikle cok gecmis olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşaAllah
gamzeozer16 KubraAydin benim bir hafta oldu 2 gün normal kanamam oldu , ama ağrım sancım hic olmadı kişiden kişiye değişiyo demekki 2-3 gündür kanamam yoktu dün gene başladı ama az az geliyor normalmiş bu durum korkma ama aşırı falan olursa doktor gel demişti
gamzeozer16 KubraAydin ilaç kullan canım ağrı kesici vermedimi yada normal iç ağrı kesici. Normalmiş ama ağrıların olması işte napalım idare edicez geçene kadar 🙏🙏