BurcuLice Esekoldurengunes aaa beni henüz bağlamadılar nts ye bende de birşey yok şuan benimle aynı haftada olan arkadaşım nasıl sancın yok benim arada oluyor dedi ee yok hissetmiyorum ne yapayım 🥰
Elfcnkkk Bugün tam 32 haftalık olduk. Heyecan ve korku dahada arttı bende. Duygu değişimleri ve geçişleri aniden yaşıyorum. Bazen yorgun bazen enerjik hissediyorum. Rabbim bütün anne adaylarına sağlıklı doğumlar nasip etsin. 🤲🏻
BurcuLice Elfcnkkk ne güzel yakınız baya duygu değişimleri insanın canını sıkıyor bazen 🤣 sağlıkla gelsinler inş. 🌹
BurcuLice Yasinimm düşünce dahada hızlanıyor sanki emin ol 😃 bence tadını çıkart ben artık yattığım yerden kalkamıyorum 🤗😉
Yasinimm BurcuLice Allah yardımcınız olsun Vala ben şimdiden ağırlaştım 32 hafta da yuvarlanırim her halde 😁😅🤭
ulviyedemirbas2 Esekoldurengunes ben 33+4yım bende sancılar cok oluyor ılla da axsamlar adet sancısı gibi salı günü doktora gidicez bende korkuyorum bir şey olur dıye nts bu haftalardamı gırıyorsun yoksa doktor mu söyluyor
Esekoldurengunes ulviyedemirbas2 Doktorum 32. haftada geldiğinde nstye gireceksin demişti. Muayene ettikten sonra nst odasına git nst çekin gel de bir bakalım dedi. İlk kez pazartesi girdim ben de. İnşallah siz benim gibi erken doğum tehdidi ile karşılaşmazsınız.
Mom103 BurcuLice 32+0 hastane cantaniz hazirmi ? Benim degil bebek icin alis veris yapamadim sadce 1 2 bisey almistim o kadar cok sey eksik
Nslhnkr Kuzuveannesi abooo size direk uçak çarpmış 😂 aramızda 5 hafta var ah ne güzel ya az kalmıs baya sizin 🙏🏻❤️
ulviyedemirbas2 Esekoldurengunes inşallah bakalım ne olacak salı günü doktora gidicez benim gebelik şekerimde cıkdı diye bebek de hizla kılo alıyor doktor dedi oda baskı yapıyor
Esekoldurengunes ulviyedemirbas2 En son kilosu nasıldı peki ? Kilosu çok önden gidiyor mu bebişin? Bizimkinin de kilosu biraz geri gibi. 32+0da 1869 gr, 43 cm çıktı 🙄☹
ulviyedemirbas2 Esekoldurengunes 2170kgdı 31+4de gitdık en son ayın 23u gidicem şimdiye ne kadar olmuş bılmıyorum şimdi bıle sancım var😒
EceveDenizinAnnesi BurcuLice 32+5. Kasıklarıma vurduğunda canım yanıyor. Yatıyorum pek hareket edemiyorum. Gece uyanıp 1,2 saat oturuyorum. Umarım kolayca geçer kalan zamanımız 😔
Nurcihn 35+6 yarın 36 yız herşeyimiz hazır 29 günümüz kaldı hayırlısıyla herkese rabbim kolay dogumlar nasip etsin ❤️❤️
Esekoldurengunes ulviyedemirbas2 Çok da önde değil gibi hadi inşallah bir şey olmaz. Siz kendinizi çok yormamaya çalışın. Doktor bana kabız olmamaya çalış, bol su iç dedi. O da erken doğumu tetikliyormuş. Dikkat edin siz dr aman