Minikmucizem07 Merhaba güzel annişler 12+4 haftalık olduk dün kontrolde doktorumuz plesentanın rahmi kapattığını söyledi varmı aranızda bunu yasayan arastırdıgımda aslında sakıncalı bir durum oldugunu gördüm eger yukarı cıkmazsa…
Busra3496 Minikmucizem07 hiç korkma canım bana da plasentamın rahmime çok yakın olduğunu söylediler ve 25 haftalığım yukarı çıkması gerektiği halde hâla aşağıda. Sen bu sürede kendi yorma sürekli yat uzan bana doktorumun dediği şeyler bunlar. Yürüyüş ve cinsellik yasak demişti doktorum. Uzun süre ayakta kalma. Tedbiri al gerisini Allaha bırak
tazeanneew Minikmucizem07 bende 14. Haftadayım kapatmıyor ama çok yakın demişti doktorum 30 uncu haftalara kadar çıkma ihtimali varmış yani daha erken, burdada post açmıştım yaşayan çok kişi var sadece doğum biraz kanamalı oluyomuş bebek için bi riski yokmuş
Minikmucizem07 Busra3496 allah razı olsun canım işallah bişey olmaz doktor 7.aya kadar hiç bişey yapmayın dedi çalışıyorumda Allahım nerde bizimle aynı durumda kım varsa yardımcıları olsun🤲🤲