ErsiNuray Nehirimmm06 misir patlamis gibi olan hıçkırık diye bikiyorm bndede ayni her zaman ayni deil haraketleri bebislerimizin ;)
Sevinc_Kamran Nehirimmm06 benim bebegim bazen kipir kipir bazende hic hiss etmiyorum en cok axsamkar kipirdiyor doktoruma sordum normalmis canim❤
Sevinc_Kamran Gzd_ ben 13 haftasinda oyrendim basqa doktora gitseydin canim.Oyrenirsen banada yaz gostermiyorsa muhtemelen kizdir🤗Saglikla kucagina alirsin insallah❤
Gzd_ Sevinc_Kamran kesin olmadan söylemeyin dedim kızımda detaylıda değişmişti o yüzden gene detaylıyı bekliyorum 😔
Sevinc_Kamran Kediannesi123 evet normal canim bendede oyle oluyor qarnimda ssnki misir patliyor ara sira😀 beben hickiriyormus fetal hickirikmis isti 24 haftada tam hiss edecegiz❤🤗
Sevinc_Kamran Peraaaa ben 13 haftaya kadam o kadar kustum ki.Simdi bulanti hissi olurken o kadar cok korkuyorum ki yine kusucam diye 😑sukur allaha oyle biseyler yok artik❤
melegimablaoluyo34 Kediannesi123 ne gibi riskiniz var cnm ben bugun 18 haftalik oldum randevum vardi doktor bilmem kafasindaki neyi göremiyorum dedi yeşil alana yazıyorum seni falan dedi perinatolijiye git dedi detayliya ya düşünmekten bi hal oldum
Kediannesi123 melegimablaoluyo34 canım hiç sıkma canını çok oluyor böyle sonra bir sorun çıkmıyor genelde senin de öyle umarım 🙏🏻 Benim erken doğum riskim var 😢
ErsiNuray Sevinc_Kamran evet canm cok şükür bu sefer guzel.haberlerle ciktim kanama.alanim bitmis progestan devam ama kac aydr kanama.alanim vardi yatmaktan bunalmstm bebegimde bnde iyiz cok şükür
melegimablaoluyo34 Yldzz97 bende detayliyi bekliyorum ama normal ultrason da bilmem kafasnda ki neyi göremiyorum dedi cnm cok sıkkın ya inşallah bisi cikmaz
Yldzz97 melegimablaoluyo34 Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah Detaylida daha da belli olur herşey korktuğun gibi bişey yoktur eminim🤲🏻
CeyhunMelikeMislina asyahumam canım hiç korkma çok normal bende 2 gün hissetmiyorum 1 gün belki hissediyorum doktor normal dedi korkma cnm benim
asyahumam CeyhunMelikeMislina çok teşekkür ederim canım ben de öyle bir gün hissedip bir gün çok az demek ki daha küçükler 😍
Sevinc_Kamran asyahumam merak etme canim 20 haftadan sonra biraz daha fazla hiss edeceksin.24 cu haftada tam hiss edeceksin canim❤
asyahumam Sevinc_Kamran teşekkürler canım biraz hissettim bugün dediğin gibi gelecek haftalarda daha çok olur inşallah 😍
melegimablaoluyo34 Kediannesi123 yaa inşallah cnm bilmiyorum korktum aslında düşünüp duruyorum niye oyle dedi diye inşallah sende zamannda gelir bebisin