zeynepbalci Busehnm tadını nasıl özledimm anlatamam sadece detaylı da yedim bebiş hareket etsin diye 😍 doğunca beraber yeriz bol bol 🙏🥰
Busehnm zeynepbalci neden komple yasak koydunuz ki kendinize, hamilesiniz sonuçta, canınızın istedigi özlediğiniz şeyleri abartmadan yemeye devam ettigimiz surece bir zarari yok
senemmm123 Omerhatice inşallah sizinde güzel sonuçlar gelir.insanın içi rahat ediyor o zaman zaten. vicdan azabı olmadan yiyoruz 😃
MucizeAnnesii Bsmlh canım seninle konuşmuştuk . Yükleme hakkında yazayım dedim . İnsüline başlattı doktor beni . Sen kullanıyor muydun ? Şeker yüklemesinde açlık 111 birinci saat 225 ikinci saat 180 çıktı . Diyet ve insülin yapıyorum
Bsmlh MucizeAnnesii yok canım benım diyetle indi ama senın baya yükselmiş insülinini ihmal etme sakın 200 gordumu maalesef verıyorlar ki bebekte sorun olmasın Allah’ın izni ile düşer artık birde makınen düzgün olcuyormu
zeynepbalci Busehnm aslında haklısın ama katkı maddeli ne kadar az şey yersem o kadar iyi dedik eşimle beraber baştan beri, ha aşerme gibi olsaydı yerdim tabi doğal olmayan şeyleri de acımazdım ama öyle canım da çekmedi yemedikçe
Krizantem_ Omerhatice Hurma içine şekersiz fıstık ezmesi yada kaymak koyun çok güzel oluyor. Yada ceviz findik badem de koyabilirsiniz lokum gibi oluyor tadi.
Omerhatice Krizantem_ hurmayla ceviz fındık mantıklı geldi gercktn tatlı niyetine miss gibi olur sagol canm Allah razı olsun 😊