• Beslenme Gebelik
  • Tatliya düşkün olan yada tatlıya düşkünlüğü artanlar neler yapıyorsunuz🥰

Ben oğlumda tatlıdan nefret ettim 9 ayda 10 tane çikolata yememisimdir ama kizimda 24+3 haftaligiz afedersiniz tabiri caizse hayvan gibi yiyorum sabah gözümü açınca su dan evvel cikolata istiyorum tüm öğünlerde cikolata olsa yerim dun detayli renkli usgmiz vardi doktor hersey çok güzel ama sanki biraz tontis olcak gibi hamuru ve tatlıyı azalt ama baya azalt dedi istahimda baya yerinde kenfimde farkındayım çok yiyorum çok çabuk acıkıyorum elimden geldigi kadar dikkat etmeye çalışıyorum artk 2 hafta sonrada şeker yüklemem var kesin yüksek cikicak gibimr geliyor bu istaha bu tatlı isteğine göre diye düşünüyorum bu sefer daha beter yasak olcak sizler neler yapıyorsunuz ben 2 3 gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama sansa canim dahada fazla istiyor yasaklar hep tatlı gelir ya 😊🙃

Omerhatice, başlığı Tatliya düşkün olan yada tatlıya düşkünlüğü artanlar neler yapıyorsunuz🥰 olarak değiştirdi.

Omerhatice bn şuan 5hafta 1 günlük hamileyim kızımda tatlı çok yedim çikolata falan acayip heleki şerbetli tatlılar şuan tatlı istemiyorm hiç gözm düşmüyor cnm istedikleri vişne suyu portakal ekşili salata bir kızım var inş birde oglum olur hayırlı ve saglıkla inş🧿🖤

Omerhatice hamileligimin basindan beri cikolata delisi oldum yemeden duramıyorum bana da yasak dedi ama dinlemek mümkün değil gunde bir taneyle kendimi sinirlayabildim sadece :)

Omerhatice Ben de şekerden dolayı diyet yapıyorum 26. Haftadayım şeker yüklemesi yaptırmadım ama ilk gebeliğimde çıkmıştı bunda da vardır diye doktor yap dedi. Normalde tatlı ayda bir iki canım çeker ama günlerdir gözümün önünden neler neler geçiyor anlatamam. Eş desteği önemli biraz tam canım şunu çekti diyorum eşim bak doktor dikkat et dedi, sana da bebeğe de zararlı diyor anında soğuyorum. O an hadi gidip alalım dese yok demem yani eşinizi tembihleyin bu konuda😁 ben birgün tarçınlı süt içtim diger gün kuru incir yedim dün akşam da bir minik bitter çikolata ile bastırdım inşallah bugün yine hortlamaz tatlı istegi :)

Rapunzelannesi sağlıkla kucağınıza alin inşallah ben oğlumda nefret ettm ama bu tam tersi hep eksi aci yerdim oğlumda tatlı hiç aklima gelmezdi ama bu seferde fazla aklima geliyor valla 😁

Busehnm aynıyım iste bende çıldırıyorum 2 3 gündür dikkat etmeye çalışıyorum hele bide esimde yanımdaydı doktor oyle deyince alla adam beni daha bakkalın önünden bile gecirtmez valla 😁😁

sinefil evet ya es desteği kesinlikle önemli ama o kdr çok canim çekiyorki çıldırıyorum ya detaylida esimde yanımdaydı doktoe oyle deyince bende gerçekten mi ya bende sansa aşırı istahlandim ve çok tatlı istiyor canım dedim doktorda güldü eşime döndü o zaman size söylüyorum Mustafa bey göz kulak olun dedi güldük esimde siz hiç merak etmeyin dedi içimden dedim kizim yandın 😂😂 simdi dun bugün mesaj atiyor iste ceviz ye fıstık ye çok cikolata istersen pekmez ye 😂😂 börek poğaça ee oda ne aşkım aman bosver ben de yemicem zaten amaan yiyip napcaz onları diyor hoşuma gidiyor böyle düşünmesi tabi bizim için ama bide canim cekiypr ya alla ya bi lokma yiyim diye diretiyorum😂

Bsmlh yok canm daha bakilmadi 2 hafta sonra kontrolüm var doktoeum o zaman aç gel şeker yüklemesi yapılacak dedi ama kesin çıkar diye korkuyorum bu kadar yemeye

Bsmlh yaaa çok isterim gerçekten onerilere tavsiyelere çok ihtiyacım var yoksa şeker uçup gidicek

Omerhatice Ben şuan 33+1 haftaligim kız bebek bekliyorum bastan beri tatlı şeyler canım istiyor hep. Normalde çikolata bile pek sevmeyen ben hep şerbetli tatlı yedim. Hala da aynı tatlı canım istiyor hep

Omerhatice bende ilk kızımda heeep tatlı yedim yüksek cıkmadı şeker yüklemesinde 😁 ama kızım iki hafta önde gidiyordu hep ve 10 günde erken doğdu 😊

Omerhatice ben de gebelikten önce aman aman yetmezdim ama 24. Haftadayım, canım aşırı tatlı istiyor, özellikle çikolata kek kurabiye tarzı, şerbetli değil de. Ölçü kontrolü yaparak hepsinden az az yiyorum. Mesela 2 tane cicibebe, 1 çay kaşığı nutella veya 2 minik parça çikolata. Çok çok istersem meyve hakkımı tatlıdan kullanıp bir tık daha fazla yiyorum. Meyve de gebelikte çok sağlıklı değil, dikkatli tüketilmesi gerekiyor🙄😎 sonuçta tatlının bebeğe hicbir faydası yok, direkt anneye kilo🙈

Omerhatice ben de 23+1 im, bu zamana kadar çok tatlı krizi yaşamadım ama 3 4 gündür inanılmaz derecede istiyorum, gözümden tatlılar gitmiyor. Dün de ultrasonda suyum biraz fazla çıktı haftaya yükleme yapılacak, bunu da duyunca tatlı aklımdan çıkmaz oldu 😂 dayanıyorum ama çok zorlanıyorum inşallah şeker çıkmaz da tamamen yasaklanmaz