Flzmrt Günaydın hanımlar bugün mide bulantıma erken başladım. Normalde her uyandığım zaman midem bulanıyor ve birseyler yediğim zaman hemen banyoya koşuyorum. Ne yapsam geçer. Çok zorlanıyorum 😞
DenizAlpinannesii Flzmrt ilk aylarımda krakerden başka bişey yiyemezdim bende başucunuzda kraker bulundurun
Cemre_61 Flzmrt en zor süreçlerden biri su bile içemiyodum bulantıdan prilam iyi geliyordu onun bile işe yaramadığı zamanlar oldu ama en iyi çözüm prilam canım doktoruna söyle zaten yazar
nsnannesi Gece uyumadan bir şeyler yiyip yatın uzun süre aç kalınca daha çok bulanıyor, bir de sabah başucunuzda yiyecek şeyler bulundurun ufak ufak uyandığınızda hemen ağzınıza atın🙏🏻 6. Aya kadar mide bulantısı yaşarım çok zor allah yardımcınız olsun🙏🏻
Nadiye123 berilkus bende çokk kullandım, 🙂 6 7 kutu kesin bitirdim. Çokk yararını gördüm bende tavsiye ederim.. Çok zor günler çok
Flzmrt Cemre_61 canım onu kullanıyorum ama işe yaramıyor dün gece 2 tane içtim bugün iki kere kustum yanii 3 4 kutum oluyo 😞
Cemre_61 Flzmrt seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bana da fayda etmediği zamanlar olmuştu ilacın bi doktoruna danış istersen bide aç karnına kuru fasulye varya ondan yut su ile bazen o da iyi geliyo ama çok şiddetli mide bulantısına o da bi etki etmez umarım Haftan ilerledikçe geçer mide bulantın ama doktora danış vücudun susuz kalır çünkü serum takabilirler