Bfduam Susamtanem2 olabilir herkesin klasik 14.gün olmuyor. Geç oluyordur yumurtlamam, ovulasyonda takip ediyor muydun? Ben etmiyorum kasık ağrımdan anlıyorum o süreci.
Susamtanem2 Bfduam bende adette ve normalde hiç ağrı olmaz o yüzden ağrıdan anlamam imkansiz teldeki uygulamaya uymuyor ovulasyon testi almıştım ama adet olmam gereken dönemde çift çizgi çıkmıştı hamileyim diye mi yoksa geç mi yumurtladigim için onu çözemedim karışık biraz benim planli ama karambole hamile kaldım pcos olduğum için biz hemen tutmaz dedik ama ilk aydan tuttu🤣
Bfduam Susamtanem2 koyu çıktıysa ovulasyonda adet olmana yakın yumurtlamadır muhtemelen, ben çok duydum adetine yakın veya hemen sonrasında yumurtlaması olanları, aynen pco da zor oluyor hemen kalmak, adına sevindim. Hayırlı olsun miniğiniz:)
Susamtanem2 Bfduam rabbim bekleyen herkese nasip etsin biraz komik ve şaka gibi oldu var mı yok mu diye diye şükür 11 haftalık olduk
Bfduam Susamtanem2 olsun geç döllenme meç döllenme ama gelmiş ya biz ona bakalım:) Yumurtlamada genelde sancı olur, onuda hissetmemen şans mı bilemedim:) Ben ancak öyle anlıyorum yumurtlama olduğunu, akıntı pek olmuyor bende.
Susamtanem2 Bfduam ağrı esigim yüksek sanırım normal doğum yaptım nst de sancı çıkıyordu ama Dr hiç sesin çıkmıyor neden diyip durdu dpgumdan sonra ağrı kesici vermişler çantamda unutmuşum çok şükür baş ağrısı falan da hiç yaşamam belki vücuttan kaynaklı bilmiyorum 🤔🤷
Susamtanem2 Bfduam benim hamileliklerde tek belirti adet olmamam ve göbeğinin çıkması ilk düşük oldu hiç belirtim yoktu 2 . Gebelikte yine hiç belirtim olmadı çok gittim Dr a acaba yine düşük mü olacak bebeğe bişey mi oldu neden uykum gelmedi halsizlik bulantı kusma yok diye Dr en son kızdı daha ne istiyorsun kusmak çok mu iyi dedi yolladı hep 3. Hamileligim yani bunda şükür bulanti kusma yine yok sadece diğerlerinden farklı olarak bunda koku hassasiyetim oldu digerlerinde kokulara karşı da bişey hissetmiyordum
Bfduam Susamtanem2 dr çok güzel demiş:) o kusmalar ne fana bi bilsen. Peki mide yanması, ağırlaşma son zamanlarda, yattın mı zor doğrulma bunlar da olmuyor mu?
Zafse NurCeren00 canım 1.20< çıktı ama çok erken yaptırdım galiba ya belkide geç döllenme hiç bilmiyorim regl hala olmadım 5 gün geçti şuan bide bugün midem çok değişikti ve sıcak artışım var göğüs uclar belirginlesme inan hiç anlayamıyorum sabah ins ilk idrarla yine test yapicam galiba bişi varsa en az 2 3 hafta geçmesi lazım hiç çözemedim inan :/
kindersurprise Zafse canım bende adetim gecikti korunmasız ilişki üzerinden birinden 15 gün diğerinden 10 gün geçmiş adetim gecikeli de 13 gün oluyor gecikmeden sonra 6. Gün kan verdim 3.1 çıktı 8.gün kan verdim 2.4 çıktı bekliyorum hala adette olmadım dur bakalım nolucak
Zafse kindersurprise ayyy canım inşallah hayırlı haberin gelir mutlaka haberdar et olur mu♥️♥️ ay evde yapılan testlerde bı garip ilk yapar yapmaz hayalet çıktı kan verdim negatif sonraki gün akşam bu sefer yaptım negatif hey Allah im erken belki ondan öyledir hiç bilmiyorum ama duphaston u bırakalı 6 gün oldu ve gecikmede 6:) daha da devam edecek gibi duruyor bakalım neler olucak:)
kindersurprise Zafse haberleşelim kuzumm ama hamile değilim ya ne bileyim öyle hissediyorum adet ağrısı gibi ağrı giriyor ama adetim sökülmedi bir türlü endişeleniyorum açıkcası
Zafse kindersurprise benimde öyle vallahi :/ bı yandan mutluluk veriyo bu belirsizlikte :))) ama Dr a bı 15 gün olursa gidicem artık nedenmis sebebi ://
kindersurprise Zafse evet ben de haftaya cumartesi gidicem yalnız şöyle de birşey var adet olmadığım için eşimle ilişkide bulunuyoruz doğal olarak şimdi kendi kendime de maydonoz suyu ya da doktor önerisiyle söktürücü de kullanmak istemiyorum belki yumurtluyor olabilirim hala onu kestiremediğim için yakın zamandaki ilişkilerimizden kaynaklı yumurta sperm birleşip yerleşirse ve ben buna kendi elimle mani olurum bu sefer diye🤦🏻♀️ Benim aşırı akıntım var bu arada canım su gibi akıntı geliyor afedersin ama nedenini bilmiyorum bununda 🤦🏻♀️
Zafse kindersurprise aaa kokusuz seffafsa yumurtlama canım o:)) ben de bu hafta cumaya artık bı gidicem o zamana kadar regl olmazsam artık ne dicekse Dr bı baksın :) ins bebistir ama duphaston mu sebep oldu bilmiyorum 10 gün içinde regl olmalı yazıyo recetesinde:)bende senin gibi düşünüyorum canım gebelik yoksa bile ve sokturucu vs verirse köşede tutucam bekleticem ne olur ne olmaz:)
Zafse kindersurprise merhaba canım ben malesef gece ay regl oldum ama bu ay şöyle bişey oldu ve şuan kendimi çok garip hissediyorum testlerim bugün gelicek ins bugün olumlu sonuç alırım anlatayım hemen:)) bu ay 16. Gün dubhaston kullandım günde 2 tan ve 24. Güne tekabül edince bıraktım regl bekledim ve bu süreçte ovulasyon testi kullandım tık yok:)akıntı da yoktu şeffaf derken 26.gun seffaf akıntı başladı bende ovulasyon koyu degildi 27. Gün ise pikti 28 de pikti 29 yani dün 2 tık daha hafiflemisti Rengi ovulasyon şuanda da hafif göğüs ağrım başladı ve su 3 günü degerlendirdik ilk kez böyle bişi gördüm pco var bende şimdi bunu hiç yaşadın mı kuzum ve bebisi olan var mı dubhastonu bırakalı şuan 6 gün oldu 10 güne kadar bebiş yoksa regl gelir diyolar ama yumurtlama oldu aklım çok karışık:))