BNNRTNCKLC tinymom Eğer öyleyse anlık bildiriyorum tekmelere uyandım deli gibi uykum var ama benimki içirde anasını kum torbası bellemiş 😂🙈
Aysentass tinymom doktorum seninkiyle alakalı değil onunkiyle alakalı demişti mesela benimki gece tekmeleriyle hiç uyandırmadı beni doktor doğuncada böyle olur dedi gündüzbebeği olur dedi
Sedagok Benimki çok güzeldi hamilelikte uyurdum doğdu ve şuan 4 günlük kolumda uyuyor şuan o kadar muhteşem bir duyguki evet gece uykusuzluğuna hazırlıyor vücut kendini ben hazır değildim ama hiç şikayetçi değilim 🌸
tinymom Sedagok maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🤗 ben gece geç yatıyorum tekmeliyo uyanık yani şu an bile 😂 eğer öyleyse yandım
Sedagok tinymom ne güzel sizi önceden hazırlıyor şimdiden annesini düşünüyor çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸
NAZ2333 tinymom uyuyamiyorum doguncada boyle olacaksa yandim yatakta cok donuyorm diye kendimi salona attim esim uyanmasin diye🙄
tinymom Sedagok aslında ben kendim uyuyamıyorum bi ara erken yatıp tekmelerini uyanır mıyım ona bakcam🤗 amin çok teşekkür ederim 🥰