Zeynepelf Karnımda 12 den beri geçmek bilmeyen sertleşme var ve cok hafif kasık bel ağrısı var, tecrübeli olan var mı doğum belirtisi mi bu kasılma olup yumuşaması mı lazım nasıl oluyor
Vildan19 Zeynepelf iki gündür benim de oyle bi sertleşme kasılma var ama doktor bana normal dedi olabilirmiş 33 haftaya yeni girdim ben
EceveDenizinAnnesi Zeynepelf Kasılmanın sayısı ve aralığı önemli. Toplamda günde 10 kere bunu yaşamak normal diyorlar. Ama siz 1 saatte 10 kere yaşıyorsanız doktora söylemekte ve nst ye girmekte fayda var. Çok geçmiş olsun 😔
hngsrpg Zeynepelf benimde aynı bebek baya kasıyor ağrıyor bir yere toplanıyor akşamdan beri devam ediyor çok şiddetli olmadığı için bende neyi sayacağımı bilmiyorum 😕
Zeynepelf EceveDenizinAnnesi sağol canım uyumaya calıstım biraz uyumuşum yine uyandım ağrı uyutmuyor ama cok siddetli bir şey olmadıgı için sayamıyorum neyi saycağımı bilemiyorum daha doğrusu
Zeynepelf Arass__ 37 haftalığım ve hala geçmedi uyku da uyuyamıyorum hafif hafif sancı giriyor ben anlamadım.
Ozbk Aynı durumdan hastanede yatıyorum şuan artarsa doğuma alcaklar. Kasılma var nts de sancı çıkıyor rahim ağzında yumuşama var dedi. 37 haftalık. Ama ben şiddetli sancı hissetmiyorum sadece kasılma
Ozbk Zeynepelf bebek hareketleri yavaşladi diye gitmiştim sancı rahatsız etmiyordu, sonra azaldı sabah taburcu oldum dogurmadm 😁