Tuubaakkc suramilaninannnesi ben doktorun verdiği ilaçları kullanmadım krem vermişti kantoron yağıyla pansuman yaptım
alyagulce suramilaninannnesi offf hep gözlerim doluyor okurken , Allah bağışlasın su gibi geçsin hepsi
saresare suramilaninannnesi allah bağışlasın evladınızı. Geçmiş olsun ayrıca. Hamilelik sürecinde perine masajı yapmış mıydınız
Mavimpembem suramilaninannnesi cnm hayırlı olsun 💜 darısı bizlere ins 🥰 dikiş için iki krem yazmışlardı isimleri unuttm biri travazol diğeri bsydi mutlaka al derim WC de batikon bulundur surdukten sonra kurutma makina ile kurut kremlerini sur ne kdr sık havalanirsa tez iyileşir sanrm kuru kalmalı bnde ilk doğumumda dikisden aklıma gelenler bunlar geçmiş olsun cnm
shryldrm suramilaninannnesi dikişlerin en iyi iyileştiren ilacı idrar benimde oğlumda iri bebekti damar yırtarak gelmişti dikişim çoktu tuvalete çıkmak en zorlandığım şey olsa da yaktıkça çabuk iyileşti tavsiyem yok açıkcası onunla ilgili
suramilaninannnesi Askiletotomsu yok yahu çabuk ve hızlı oldu doğumum suni sancı almadım çok korkmuştum ondan 🙈
Yagmur_yusuf suramilaninannnesi rabbim herkese oyle kolay dogum nasip etsin benimde çok kolay oldu benimde sabahtan başladi sancim evde çektim ne nisan ne su akşam 9.30da gittim yatisti servise gecme 23.40da dogum yaptim
Nisakrmn3 Betusss10 hiç korkmayın en çok bende ondan korkuyordum ama inanın kendinize iğne batırırsınız ya öyle bi his zaten doğumdan sonra dikiş hiçbir şey☺️
fatmArslan06 suramilaninannnesi yaa ben cok korkuyorum normal doğumdan bu korkumu nasil yenicem tüp bebek ile hamileyim cok mu zor normal dogum
Miababe @suramilaninannnesi gözünüz aydın dualarınız kabul olsun bizler içinde inş🤲 Ben bebeğin ve sizin kilonuzu soracaktım. Rahatsızlık vermezse paylaşabilir misiniz ? Benim doktorum sürekli normal doğumun bu iki kritere bağlı olduğunu söylüyor bende merak ediyorum.
Merveyzc1661 suramilaninannnesi maşallah kuzum rabbim sağlıkla bir ömür meleğinizle yaşamayı nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başına inşallah 🥰🥰🥰🥰 resmen pozitif bir doğum hikayesi böyle olunca insan hevesleniyor ❤️
suramilaninannnesi Merveyzc1661 o an herşey olup bitiyor önceden düşünüp kendinizi kötü hissetmeyin ben hep öyle yaptım doğumdan sonra da keşke düşünmeseydim akışına biraksaydim dedim valla 🥰
Meltemmkbs Glsmmm88 ayyy inşallah ya rabbim sana da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah biz daha doktorumuzla doğum şeklini konuşmadık ama normal çok istiyorum belki epidural ile sağ Salim doğuralım evlatlarımızı 🧿🥰♥️🙏🏻
begum1 suramilaninannnesi Ayy kuzumm ben hissettim burda okurken vallahi içim gitti Allahım herkeze kolay doğum nasip etsin günlerim yaklaştıkca çok korkuyorum doğumdan dikişten Allahım bebişine sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallah 💜
Gamzeninprensi Allah anali babali saglikla buyutsun kardesim darısı bizlerin basins ins rabbim hepimize bi avazda kolayca dogum ypmayi nasip etsin ins
suramilaninannnesi Gamzeninprensi amin inşallah canım Allah güç veriyor sadece düşünüp korkuyla doğumu beklemeyin ben öyle yaptım ama korktuğum kadar olmadı
Kumral5 Dikisleri kuru tutmak gerek her wc den ve banyodan sonra batikonla siler kurutma makinesiyle kuruturdum 14ncü günde düsmeye baslamisti dikislerim
suramilaninannnesi Kumral5 yapıyorum birebir aynısını sadece ağrısına çare bulamadım ağrı kesici ilaç dışında. Neyse ki ilk güne göre azaldı ağrım