Hatice12345 37+6günük dün acil doktora gitim sancı var ama suyum gelmedigi için eve yolladı böyle olupta kaç günde doğmu yapan varmı acaba 🤔🤔halada arada sancım oluyor
busra2021 Hatice12345 sanciniz kaç dk bir geliyo? Benim sancılarım 5 dk bir geliyordu suyum gelmemişti hatta doğum esnasında patlatıldı suyum
Heein Hatice12345 canım suya bakmazlar sancıların cok sıksa hastaneye gidersin 5dk da bir ve aşağısındaysa eğer gidersin açılman varsa onlar suyunu patlatırlar benim sancım vardı evde cektim sancımı açılmam 8cm oldunda onlar patlatı suyumu sonrada hemen bebiş doğdu
Sedagok Hatice12345 38+1 iki gün hafif sancım vardı nişan geldi sancı sıklaştı doktora gittik gece ikide açıklık yoktu sabah onda 10 cm açıkıkla normal doğurdum şuan bebeğim dört günlük sancı başladıyda doğum yakın
Hatice12345 busra2021 8 busra2021 benimde 5 .6 dakika ya bı geliyor belimden giriyor bacaklarım ağrıdan duramıyorum
Hatice12345 Heein canım dün gitim haftaya gel bakacağız dedi salı gün tekrar gidecek bu Arda evladının Allah başlasın hayırlı evlat olsun inşallah 🤲
Heein Hatice12345 sagol canım cümlemizinkini inşallah 💓 işte sancının duruma göre gidersin haftayı beklemene gerek yok baktın sıkılaştı git