Doğurdummmmm 🎈🎈🤗🤗😃🙏🏻🙏🏻 Bu postu ne zaman açarım diyordum ve açtım 🤲🏻 Oğluma sağ Salim kavuştum 😍 Doktorum asla sezeryan yanlısı bir doktor değildi beni 41.haftama kadar bekletti ama oğlum gelmedi ne sancı ne agrı.. Yatışımı yaptı suni sancı verdi 6 saat suni sancıya takılı kaldım fakat tık demedi hissetmedim bile 🙄Açılmam 2 cm’di ve hiç ilerlemedi.Hemşire çatı muayenesi yaptı sürekli ve canım okadar yandıki sanki çocuk doğurmuş gibiydim kan boşladı resmen.. Baktım böyle olmayacak hemşireyi çağırdım doktoruma söyleyin sezeryana alsın açılma hiç yok sancı hiç yok dedim.. Yani ne kadar beklesemde açılmam olmayacaktı çünkü 1cm bile ilerlememişti.Doktorum biraz daha bekleyelim diye ikna etmeye çalıştı ama ben çocuğuma birşey olur zamanını aştı içerde kakasını falan yapar diye beklemek istemedim.Geldi çattı doğum 🤰 Ameliyathaneye indik belimden bir iğne yaptılar hiç acımadı hemen bacaklarım da bir ısı oldu ve uyuştu.Doktorumu gördüm benimle konuştu ve okadar güveniyordum ki ona bütün stresim gitti gayet relaxtım 😆 Hemşire beni sürekli konuşturuyordu ve tam o anda bir ağlama sesi ve oğlum ☺️🎈 Herşeyi unuttum herşeyi.. Doğumum bitti odaya çıktım en kötü yanı burasıydı karnıma bastırmaları Allah’ım böyle bir acı yoktu ama iyiliğim için basıyorlar diye kendimi motive ettim oğluma sağsalim kavuştum diye kendimi iyiye odakladım şimdi yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum ağrım var ama oğlum için evlatlarımız için değer onların kokusu yeter 🥰🤲🏻🎈🧿😍💙