Gebeyim kizlar gunum geldi ve geciyorda hala beklemem mi lazim yoksa gidegim mi kontrole bilemedim ama 2 gundur alt kaburga bolgelerinde feci sizlama agri var neden anlamadim
FasulyeveAnnesi3 Gebeyim canım kız mı erkek mi ben oğlumu 42+4 de doğurdum korkma yani bebek artık zor sığdığı için hareket ettikçe kaburgalarına batıyor
Gebeyim Oykuaygun devlet oldugu icin umursamiyolar ki okdr onlara baksam kac defadir cati muaynesine gitcem habire bnde gitmiyorum agri sizi cok az oluyo hani acil bisi yok gecen gittim 10 gun yine bekle olmadi suni veririz diyo bnde bekleme yanindayim
Gebeyim Ahsentas hmn suni takiyolarlar onun icin me hastaneye heleki devletw jic gitmek istemiyorum arttik🙄
Oykuaygun Gebeyim bence Bi git suyuna bakarlar bu haftalarda sıkıntı olabiliyormuş yoksa en fazla zaten 1 hafta beklersin
Gebeyim Oykuaygun adet sancisi gibi bazen oluyo aniden ya sag yada sol kasigima yarim saat bi saat agrilar giriyp gidiyor son 4 5 gundur ama ciddi bi agri olmadi daha
FasulyeveAnnesi3 Gebeyim valla canım ben artık 40 haftadan sonra sabahlara kadar ne uyudum ne de sağa sola dönebildim yatakta kaburgalarıma ayakları giriyordu
Gebeyim FasulyeveAnnesi3 suan bndr o haldeyim canim uzandigimda kalmaya calisirken artik aglayasim grliyo😒
Gebeyim FasulyeveAnnesi3 İkinci norml dogumum olmasina ragmen korkuda var sirf o dikişler icin nasil olcak bilmiyorumda
Nurumsuuuu 40+ 2 de kontrole diye gittim kordon dolanmış meğersem acil sezeryanla doğdu hemde kakasını da yapmış 😢bence kontrole gidin her zaman temkinli olmak lazım son haftalar sonuçta