Nurgul_kaplan- Hanımlar selamlar son haftam ve doktor pazartesiye kadar gelmezse sezeryan olacağımi söyledi sizin önerileriniz nelerdir cevremdekiler hurma yersem işe yarayacağını söyledi gerçekten öyle mi önerilerinize ihtiyacim var :(
mlkkk Nurgul_kaplan- sadece hurmayla olacak bişey değil canım yürüyüş yap merdiven in çık ve ilişkiye girmekte doğumu başlatırmış
Suheyla06 Nurgul_kaplan- bir çiçek vardı adını unutum suya koyuyorsun suda çiçek açtıkça açılman oluyor felan onu deneyebilirsiniz 😊
Suheyla06 Merinosunannesii sanırım o zamanlar oluyor daha çok olduğu için tam net bilgim yok 😌 şimdi bile günde 1 tane yiyorum vitamin için son zamanlardada deli gibi hurma depolucam 😂
Meriiii9 Merinosunannesii 37 38 gibi gunde 6 tane yemek gerekiyo mus lifli oldugu için dogumu kolaylastırıyomus bende basladım 1 haftadır bişey yok ama devam ediyorum hala 🤷♀️
Nurgul_kaplan- LinaNaz ilk zamanlar bebeğimin başı aşağıdaydi fakat kanala girmiyordu bir türlü hep sol taraftaydi kafası ve tam doğum haftasında yine döndü o yüzden bı hafta daha bekleyelim dedi doktor belki döner normal yaparız doğumu diye
leylosule Nurgul_kaplan- squat yürüyüş ve cinsel ilişki🙇🏻♀️ Bende kasılmaları tetikleyenler bunlar oluyo genelde