Fatosef Kızlar göğüslerimin yan taraflarında kaburgalarımda inanılmaz bir ağrı var sanki kırılmış gibi ağrıyor. Uzansam ağrıyor otursam ağrıyor nefes alamaz oldum. Bu ağrılar normal midir
Bilge44 Fatosef 30. Hafta oldum ben de bir kaç haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Bayağı batıyor uzanmak haram oldu🤦🏻♀️ özellikle sağ kaburgam batıyor 🤷🏻♀️
Mrvgl Fatosef bebeğin kafası aşağıda ayaklari kaburga altlarında olduğundan itiyor tekme atıyor bende öyle. Doktorumda soyluyor. Sizinde öyledir.
basakhanim Son haftalarda normal diye biliyorum yine de doktora danışmak laZım. Ben 34. Haftadayım sürekli kaburgam batıyor çok zorlanıyorum.
Fatosef basakhanim daha 23. Haftadayz ama çok fena ağrıyor sizin haftalara gelince napcam bilmiyorum 🤷♂️
Eda-bal 36+6 dayım ve aynı ağrılardan muzdaribim 😬 dün kontrolde doktora sordum ayaklarıyla ittiğini çok normal olduğunu söyledi. Ama kalbimin arkası sırtlarıma vuruyor ağrısı. sabredicez artık az kaldı🤪
Tansutumer Ben 32. Haftamdayım son 5 haftadır aynı şikayet bendede var. Uyuyamıyorum oturamıyorum her şekilde batıyor. Doktor normal dedi geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum ben de.