Ozgeeeayaz 28 haftalık olduk. Başladımı hazırlıklar daha ben kıyafet olayına başlamadım geç mi kaldım ikinci çocuk die bi rahatlık var sanırım. Bezler ıslakmendil emzik tmm 🙈😂
AycanAycan19 Minnosannem12 aminnn insallah rabbim her anneye saglikla kucaklarina almayi nasip etsinnn 🤲🤲
DenizSayer Minnosannem12 teşekkür ederim canım amin cümlemizin 🙏🏻👼🏻 Kızlar bir başka ya rüyalarımda kendime benzeyen erkek bebek görüyordum doktorda tahmini erkek demişti ilk demek ki tam tersi eşime benzeyen kızım olacakmış 🤭😂dün öğrendik çok mutlu olduk asel koyduk bugünde adını senin prensesin adı ne
Minnosannem12 DenizSayer ada koyucaz eşim çok istiyor ben erkek hissettiğim için cinsiyetini öğrenmeden dedimki kız olursa sen erkek olursa ben diye o yüzden eşim ada ismini çok istiyordu bende beğeniyorum onu kırmak istemedim 😊
Pelinmutlu Minnosannem12 emin olun 3 hafta sonr bel ağrınız başlayacak 😂 korkmayın 3-4 hafta sürüyor geçmesi 30 da hafifliyor geçmese de
Minnosannem12 Pelinmutlu çoktan başladı canım ya ayakta kalınca çok oluyor yatınca geçiyor oturunca bile ağrıyor 😔😔😔