Mimerayk Fatma56 eğer ileri haftaları kastediyorsanız bilemem ama 7+1 oldu on gün önden gidiyor şimdilik :)
Nilaylks Fatma56 26. Haftamdayım başta üç gün öndeydi şimdi iki hafta yarın me diyecek bakalım doktorum
Hamileadayibiranne Benim 6 gün önde gidiyordu geçen hafta yakaladı haftasını doktor bı sıkıntı yok dedi🌸
Merve1406 Benim de öyle sanırım haftayı anlayamıyorum o yüzden adet tarihime göre 20+5 çıkıyor ama ultrason daki görüntüsü 21+4 diyor
Nilaylks Oykuaygun bugün doktorumla görüştüm hala iki hafta önde böyle giderse 4500 kilo doğar dedi ama haftasında doğacak inşallah dedi erken olmuyormuş
Ceydadyec Bizde başından beri 2 hafta önden gidiyoruz inşallah hayirlisiyla dogumlarimiz gerceklesir :)
Mk3804 Benim bebegimde geriden geliyor 2-3 hafta siz neler yiyorsunuz yediklerinizle bi alakasi varmi acaba yardimci olurmusunuz
BirMuallime Mk3804 canım muz yeşil mercimek kaşar ceviz bunları tavsiye ediyorlardı sanki kilo aldırıyormuş
Fatma56 Mk3804 benim hala devam ediyor kusmalarım o yüzden yemekle alakası yok bnce kendim hiö kilo almadım çünkü sanırım adet tarihinden dolaylıda tam net Zaman belirlenemiyor
BirMuallime Fatma56 benim de 3 hafta önden gidiyor ilk zamanlar 1 haftaydı 16. Hafta sonrası 2 hafta oldu şu iki haftadır da 3 hafta önde gidiyor ama benim suyum fazla ve şekerim var diyet fayda etmedi hastanede gözetim altındayım🤦
Fatma56 BirMuallime kaç haftalık şuan çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı. Nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻